27 April 2015

Seluar sedondon suami isteri

Jarang sangat kami dapat pakai sedondon, tapi bila dapat pakai sedondon tu, mcm best jeeee.hehehe. Disebabkan Ahad nak pergi Blogger Day Out, so, aku gigih pergi mencari seluar sedondon utk aku dan suami, actually tak merancang pun, aku nampak seluar track ni, tergantung je depan kedai tu, so terus beli, terus bayar, tak fikir dah.hehehe.

Seluar sedondon kami tu tak de jenama pun, tapi kainnya cotton dan tebal, mmg sedap pakai, tau x kenapa seluar tu nampak gobos je aku pakai? Sbb nya seluar tu sama saiz dengan seluar laki aku, hahahaha.mmg besar lah jawapan dia. Seluar tu sebenarnya dah banyak habis, tapi disebabkan aku nak jugak sedondon, aku beli jugak walaupun aku kena pakai size XL, hahahaha. Rela nampak gemok, kofkofkof, perasan kuruih! Hahaha.

Seluar tu ada less masa aku beli, selai rm39 je, kalau x mcm mahal jugak harga dia.nasib murah, terus mak jemah rembat.hahaha.aku risau gak laki aku x muat pakai seluar tu, aku dh frust dah, tp masa dia test, ok je, ngam ngam soiiii! Hehehe.happy lah makkk!!! So masa BDO haritu, kami pakai baju sedondon, seluar pun sedondon.heeee. senang org nak kenal kami laki bini.hahahaha.

* korang jgn tny aku pulak, aku x jual.hahaha

15 comments:

Chekgu Azrine said...

Yg.penting sedondon kan dik

e k i n ♥ y u s r i said...

comel je
hehe

Cikk Mimin said...

tetap kacak laa kak rara kalau seluar gedebeh pun. huhu

ewento marcello said...

lepas ni kita buat famili day EFG pula ye :)

Allene typicalmommy said...

hahahaa ko tak jual yek.. nnt minggu depan ko bukak order... lols..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sedondon betul anak beranak tu :)

Inani Hazwani said...

cantik je tengok sedondon semuaa :D

anajingga said...

amboi sedondon gitu Rara :)

nadiah hanum said...

Sweet jer korang...;)

ieza ashaari said...

Ra, ko boleh jual seluar ni ra. Ko borong banyak, mesti dapat murah. Eh!

mrs kayrul said...

incess pun nak menyelit gak tue....baru org kenai kan klu dah sedondon tue

Akif Imtiyaz said...

Hehe comel sedondon gtuuu...tersepit dah si kecil kat tgh2 tu rara oiii..

Diana Rashid said...

datang la dah penyakit sedondon dia tu..hahahhaa

eima said...

comey ..selalu bj yg sedondon ... ni seluar sendodn pun ade ...

dalila said...

comeii..suke tgk..tgk kt fb rara aritu dh kenan..cuwitt ngat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...