Image and video hosting by TinyPic

27 April 2015

Seluar sedondon suami isteri

Jarang sangat kami dapat pakai sedondon, tapi bila dapat pakai sedondon tu, mcm best jeeee.hehehe. Disebabkan Ahad nak pergi Blogger Day Out, so, aku gigih pergi mencari seluar sedondon utk aku dan suami, actually tak merancang pun, aku nampak seluar track ni, tergantung je depan kedai tu, so terus beli, terus bayar, tak fikir dah.hehehe.

Seluar sedondon kami tu tak de jenama pun, tapi kainnya cotton dan tebal, mmg sedap pakai, tau x kenapa seluar tu nampak gobos je aku pakai? Sbb nya seluar tu sama saiz dengan seluar laki aku, hahahaha.mmg besar lah jawapan dia. Seluar tu sebenarnya dah banyak habis, tapi disebabkan aku nak jugak sedondon, aku beli jugak walaupun aku kena pakai size XL, hahahaha. Rela nampak gemok, kofkofkof, perasan kuruih! Hahaha.

Seluar tu ada less masa aku beli, selai rm39 je, kalau x mcm mahal jugak harga dia.nasib murah, terus mak jemah rembat.hahaha.aku risau gak laki aku x muat pakai seluar tu, aku dh frust dah, tp masa dia test, ok je, ngam ngam soiiii! Hehehe.happy lah makkk!!! So masa BDO haritu, kami pakai baju sedondon, seluar pun sedondon.heeee. senang org nak kenal kami laki bini.hahahaha.

* korang jgn tny aku pulak, aku x jual.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. tetap kacak laa kak rara kalau seluar gedebeh pun. huhu

    ReplyDelete
  2. lepas ni kita buat famili day EFG pula ye :)

    ReplyDelete
  3. hahahaa ko tak jual yek.. nnt minggu depan ko bukak order... lols..

    ReplyDelete
  4. cantik je tengok sedondon semuaa :D

    ReplyDelete
  5. Ra, ko boleh jual seluar ni ra. Ko borong banyak, mesti dapat murah. Eh!

    ReplyDelete
  6. incess pun nak menyelit gak tue....baru org kenai kan klu dah sedondon tue

    ReplyDelete
  7. Hehe comel sedondon gtuuu...tersepit dah si kecil kat tgh2 tu rara oiii..

    ReplyDelete
  8. datang la dah penyakit sedondon dia tu..hahahhaa

    ReplyDelete
  9. comey ..selalu bj yg sedondon ... ni seluar sendodn pun ade ...

    ReplyDelete
  10. comeii..suke tgk..tgk kt fb rara aritu dh kenan..cuwitt ngat!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com