16 April 2015

Seluar YUHANIS - Drama Hati Perempuan

zaman skrg ni nak meniaga tak susah,
ko tunggu je drama tv3, apa yang artis pakai dlm drama,
mst akan jd trending.hahaha.lepas tu ko jual barang tu.

tudung bawal satin ni dah lama dah keluar tahun lepas,
tapi lepas Yuhanis dlm drama Hati Perempuan ni pakai,
terus jadi IN balik, yelah, bila hari hari dah nampak dia pakai,
orang nya pula cantik, mana kita tak terliur kan?
hehehe.semalam masa aku ke MidValley,
bersepah org pakai tudung bawal satin ni,
sampai aku pon rasa mcm nak satu! hahahaha.



tak cukup dengan itu! seluar pun jadi trending weiiii! hahahaha.
ntah seluar mana si Yuhanis ni pakai, tetiba aku jumpa tadi
di iklan group di FB, ada orang buat Iklah,
SELUAR YUHANIS.hahahahahaha.adoiii,
terasa sangat lawak pulak.tapi ini lah realitinya,
kita mmg akan mengikut apa yang artis pakai kan.
hehehe.



korang nak ke seluar ni? boleh cr di FB, mst ada banyak,
aku tak jual tauuuu! hehehe.tapi tudung satin bawal tu, nanti aku nak jual.
esok aku pergi beli sekodi, jangan lupa beli dengan aku tau!
bai! hahaha


walaupun aku tak tengok drama ni, tapi aku pun suka tudung bawal satin tu.
kahkahkah!




12 comments:

Nik Ainaa said...

cantik gax design seluar tu. hehe

Nurul Shahira said...

Kak Rara jual, sha beli ^^

DRAMATIC UNIQ said...

perrggghhh...!!
smart juga seluar tu.. boleh tutup buncit.. ehh.. ehh... :p

nadiah hanum said...

Tudung satin tu lawa...tapi ciknad tak pernah tgk drama ni...si yuhanis tu pon daku tak kenal...teruk betul ciknad ni kan! Hahaha

Kakzakie said...

Seluar dia kakak tak terpikat tapi tudung dia tu kakak sampai beli kain satin plain dan jahit tepi cecantik. Memang menarik!

::EIDA:: said...

betul . senang je nk berniaga ikut trending drama HHAHHA. tapi tudung satin ni lamaa dah dulu ade kan. ida lepas trending semula drama ni, terus belek lemari carik tudung satin dulu dulu punya nak pakai balik! HAHHAHHAHAHHA

eima said...

Tu la ....suka sgt ikut retiss kui kui....
Tp mmg lawa le

athi FATHIYAH said...

alaaa, baru ingt u jual seluar tu.
i skrg dah malas nak google search cari peniaga on9. yg dah kenal ke i senang nak beli..
tp cam gaya perut kena kempis je nak pakai seluar yuhanis ni+

aswa leyla said...

lawa jugak seluar mcm ni . tapi kite tak keje lagi . sesuai u g keje kan seluar ni .

aRz MoHa said...

mmm nampak macam seluar boot cut
ye tak...

Akif Imtiyaz said...

mcm2 nama dah skarang ni

adianiez AIDA said...

aida memang ikut citer ni tiap hari :)
sakit hati, tapi ok la sebab hero hensem ha ha ha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...