Image and video hosting by TinyPic

16 April 2015

Seluar YUHANIS - Drama Hati Perempuan

zaman skrg ni nak meniaga tak susah,
ko tunggu je drama tv3, apa yang artis pakai dlm drama,
mst akan jd trending.hahaha.lepas tu ko jual barang tu.

tudung bawal satin ni dah lama dah keluar tahun lepas,
tapi lepas Yuhanis dlm drama Hati Perempuan ni pakai,
terus jadi IN balik, yelah, bila hari hari dah nampak dia pakai,
orang nya pula cantik, mana kita tak terliur kan?
hehehe.semalam masa aku ke MidValley,
bersepah org pakai tudung bawal satin ni,
sampai aku pon rasa mcm nak satu! hahahaha.



tak cukup dengan itu! seluar pun jadi trending weiiii! hahahaha.
ntah seluar mana si Yuhanis ni pakai, tetiba aku jumpa tadi
di iklan group di FB, ada orang buat Iklah,
SELUAR YUHANIS.hahahahahaha.adoiii,
terasa sangat lawak pulak.tapi ini lah realitinya,
kita mmg akan mengikut apa yang artis pakai kan.
hehehe.



korang nak ke seluar ni? boleh cr di FB, mst ada banyak,
aku tak jual tauuuu! hehehe.tapi tudung satin bawal tu, nanti aku nak jual.
esok aku pergi beli sekodi, jangan lupa beli dengan aku tau!
bai! hahaha


walaupun aku tak tengok drama ni, tapi aku pun suka tudung bawal satin tu.
kahkahkah!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. cantik gax design seluar tu. hehe

    ReplyDelete
  2. perrggghhh...!!
    smart juga seluar tu.. boleh tutup buncit.. ehh.. ehh... :p

    ReplyDelete
  3. Tudung satin tu lawa...tapi ciknad tak pernah tgk drama ni...si yuhanis tu pon daku tak kenal...teruk betul ciknad ni kan! Hahaha

    ReplyDelete
  4. Seluar dia kakak tak terpikat tapi tudung dia tu kakak sampai beli kain satin plain dan jahit tepi cecantik. Memang menarik!

    ReplyDelete
  5. betul . senang je nk berniaga ikut trending drama HHAHHA. tapi tudung satin ni lamaa dah dulu ade kan. ida lepas trending semula drama ni, terus belek lemari carik tudung satin dulu dulu punya nak pakai balik! HAHHAHHAHAHHA

    ReplyDelete
  6. Tu la ....suka sgt ikut retiss kui kui....
    Tp mmg lawa le

    ReplyDelete
  7. alaaa, baru ingt u jual seluar tu.
    i skrg dah malas nak google search cari peniaga on9. yg dah kenal ke i senang nak beli..
    tp cam gaya perut kena kempis je nak pakai seluar yuhanis ni+

    ReplyDelete
  8. lawa jugak seluar mcm ni . tapi kite tak keje lagi . sesuai u g keje kan seluar ni .

    ReplyDelete
  9. mmm nampak macam seluar boot cut
    ye tak...

    ReplyDelete
  10. aida memang ikut citer ni tiap hari :)
    sakit hati, tapi ok la sebab hero hensem ha ha ha...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com