24 April 2015

Tak lama je lagi, Princess dapat adik


Kakak ipar aku tengah menunggu masa je nak bersalin, tak lama lagi princess dapat adik, adik cuzzy, tu sbb skrg dia bahasakan diri dia KAKAK, org lain yang nak dapat adik, org lain yg beriya jadi kakak.hahahaha.marah sangat kalau orang panggil dia princess skrg ni.mesti jerit " kakak lah "


Kakak ipar aku dh bukak 2cm, tp nurse suruh balik dulu, nanti dah sakit baru datang balik, tu silap silap jap jap lg bersalin lah tu, haiii lahhhh, tazabar nyaaaa nak tunggu baby, nak ciom bau syurgaaa. Aku mmg teringin nak baby, tp nantilah, belum rezeki, lepas princess 4 tahun, baru di fikirkan.hehehe. kita tau mana yang terbaik buat keluarga kita kan.


Belum apa apa.baby tua ni dh rasmi kot adik baby, siap bedung lagi tu.hahaha.gedik gila.rasa nak tampar je.hopefully urusan kakak ipar aku dipermudahkan.doakan ye.tazabarrrr!!!



14 comments:

nadiah hanum said...

Huhhh suspen jer tau rara ni...ingatkan awak preggy...;)

Reena Sidek said...

Hehehe ingatkan rara yg pragnen..

ewento marcello said...

bestnya dpt adik

irra yyan said...

Sayang raraaa...eh kita baru first time dtg mengomen di sini...sorry baru sempat nk komen2...mamaaa, kakak nak adik cepat2 laaa...heheee

Mar Mansor said...

ala ingatkan princess nak dapat adik betul-betul..hehe
princess lebih kurang anak saya je kot besarnya

Eny Abdullah said...

comelnye baby coat pink!!!

Anizz Annisa said...

eksaited princess siap kena bedung lagi..hihi...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

haha bab bedung tu sama maca syahir, suka kita layan macam baby. rindu bau baby.. tapi syahir pun baby lagi so adik tunggu dulu lah hehe

nusha fasha said...

Ehehehe
Xsbr nak tgk gmbr baby.

glazsliper said...

Cett akk ingt kamu rara

HanNis SaNia said...

cantiknye baby cot kaler pink. hihihi :)

khaty aiman said...

puteri dah rasmi katil baby..dah besaq pun kena bedung..comel arr puteri nie..

Akif Imtiyaz said...

Hahaha comelnyer kakak duk dlm tuu..

dalila said...

hahaha..tekezutt tgk ade baby bsr plak dlm ttu..huhu..cute je KAKAK..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...