Image and video hosting by TinyPic

24 April 2015

Tak lama je lagi, Princess dapat adik


Kakak ipar aku tengah menunggu masa je nak bersalin, tak lama lagi princess dapat adik, adik cuzzy, tu sbb skrg dia bahasakan diri dia KAKAK, org lain yang nak dapat adik, org lain yg beriya jadi kakak.hahahaha.marah sangat kalau orang panggil dia princess skrg ni.mesti jerit " kakak lah "


Kakak ipar aku dh bukak 2cm, tp nurse suruh balik dulu, nanti dah sakit baru datang balik, tu silap silap jap jap lg bersalin lah tu, haiii lahhhh, tazabar nyaaaa nak tunggu baby, nak ciom bau syurgaaa. Aku mmg teringin nak baby, tp nantilah, belum rezeki, lepas princess 4 tahun, baru di fikirkan.hehehe. kita tau mana yang terbaik buat keluarga kita kan.


Belum apa apa.baby tua ni dh rasmi kot adik baby, siap bedung lagi tu.hahaha.gedik gila.rasa nak tampar je.hopefully urusan kakak ipar aku dipermudahkan.doakan ye.tazabarrrr!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. Huhhh suspen jer tau rara ni...ingatkan awak preggy...;)

    ReplyDelete
  2. Hehehe ingatkan rara yg pragnen..

    ReplyDelete
  3. Sayang raraaa...eh kita baru first time dtg mengomen di sini...sorry baru sempat nk komen2...mamaaa, kakak nak adik cepat2 laaa...heheee

    ReplyDelete
  4. ala ingatkan princess nak dapat adik betul-betul..hehe
    princess lebih kurang anak saya je kot besarnya

    ReplyDelete
  5. eksaited princess siap kena bedung lagi..hihi...

    ReplyDelete
  6. haha bab bedung tu sama maca syahir, suka kita layan macam baby. rindu bau baby.. tapi syahir pun baby lagi so adik tunggu dulu lah hehe

    ReplyDelete
  7. cantiknye baby cot kaler pink. hihihi :)

    ReplyDelete
  8. puteri dah rasmi katil baby..dah besaq pun kena bedung..comel arr puteri nie..

    ReplyDelete
  9. Hahaha comelnyer kakak duk dlm tuu..

    ReplyDelete
  10. hahaha..tekezutt tgk ade baby bsr plak dlm ttu..huhu..cute je KAKAK..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com