21 April 2015

Nasiblah JIA nak melayan customer cerewet macam aku!

Design blog lebih Elegant

Alhamdulillah, selepas 2 tahun pakai baju lama,
now www.safurara.com dah tukar baju baru,
rasa mcm dah cukup puas dah tu pakai baju tu.hehe.
BAJU - Design blog baru.
so aku decide tukar baju baru untuk blog aku,
aku anggap, SafuraOnlineDiary adalah BFF aku,
semuanya disini, segalanya aku luahkan disini,
tak tahu nak cerita, mcm mana sayangnya aku pada dia,
so aku rasa, biarlah aku berhabis dengan dia,
biar lah aku tukar baju dia.hehehe.
tukar baju dia pun, ikut kehendak aku jugak.
hahahaha.mmg dasar!



Menjana Side Income dengan Blog

SafuraOnlineDiary adalah salah satu sumber pendapatan aku juga,
bukan saja BFF, malah tiap tiap bulan, ada je rezeki yang dia
pulangkan pada aku.Alhamdulillah syukur sangat sangat.




salah satu sebab aku tukar design blog adalah sbb KAY
( tempat yang aku tempah design dulu ) dah kehilangan lappy nya,
so dia tak boleh tukar gambar Princess tu,
Princess pon dah 2tahun setengah dah, takkan nak pakai piccy tu lg kan?
so aku rasa, tak pelah, kita cari designer lain yg boleh design blog aku.
kebetulan, kak ain pun pakai kan baju baru untuk blog dia,
aku suka sangat blog kak ain tu, rasa tenanggggg jeee,
so aku trus contact JIA, designer blog kak ain.
aku mula mula nervous jugak, risau Jia tak nak layan aku,
tapi nasiblah JIA SABARRRR sangat layan aku,
kerja pun siap cepat sangat! aku mmg sangat sangat puas hati,
sampai tengah malam JIA layan aku.hehehe.
dari A sampai Z jia siapkan semua,
sampai lah HARINI 21 April 2015,
aku rasa rumah aku dah betul betul complete!
aku dah puas hati sangat sangat!


new Safura Online Diary
soooooooooo taraaaaaaaaaaaaaaa~
ni lah Rumah baru sayaaaa!
hehehehe.konsep yang aku pilih, konsep yg elegant,
lebih professional, hehehe.takde bunga bunga,
xde pink pink, more putih dan pastel,
sesuai untuk semua event, review, or personal blog kan.
ehehehehe.pendapat korang mcm mana?
ok dokkkkk??? design blog ni juga adalah berdasarkan
pendapat semua, susah sebenarnya nak puaskan hati semua orang,
so aku rasa, ini yang paling terbaik,
dan JIA juga, ni kali pertama dia buat blog mcm ni dia kata,
ada juga benda baru yang dia belajar.hehehe.
sory sangat JIA jika menyusahkan, TQSM Jia! hehe.



dan lepas RUMAH dan cantik, kita kena lah susun atur kan perabot
supaya cantik kan, dan masukkan juga perabot perabot lain yg lawa lawa,
so aku beli perabot IKEA, ada jugak perabot dr kedai cina bawah rumah tu,
ahahahahaha.paling best kedai perabot dari PCL lah, lepas beli perabot
dari PCL, terus SEO aku 100%! gila lah!!!! tak tau nak cakap mcm mana,
mmg terbaik perabot dari PCL.hehehe

so, kalau korang nak menempah,
boleh lah CONTACT JIA
JIA mmg terbaek!
tqsm JIA, nanti kita berkerjasama lagi ye!



9 comments:

anajingga said...

cantik dan kemas dah blog Rara :) Tahniah SEo 100%

sayidah napisah said...

wahh cun melecun blog kak rara :P

Inani Hazwani said...

makin cantik blog kak rara kita ni :D

Nazlee Ismail PCL said...

meh pm pcl...lai..lai , Wa kasi offer sampai hari buruh ...haha

Innanie Ariffin said...

its good kak rara sometime to feel new :)

SweetLikeWhat said...

pcl tu blog org eh

ieza ashaari said...

Untg r..mcm mna nk tau percent seo ra? Ada cra nk kira ke?

najiah shaharain said...

Rara..alhmdulillah.blog sy dah 100%seo..:)

Fendi Rocka said...

bak kata pepatah jerman, kalau mahu kuda yang bertenaga, berilah rumput yg berkualiti.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...