Image and video hosting by TinyPic

22 April 2015

Morning Pavlova!

Mini Pavlova
pavlova with snowy snowy~
hidup aku skrg mmg di selubungi pavlova,
setiap minggu buat pavlova, pernah dulu,
hari hari buat pavlova, hahahaha.nak di kata jemu,
tak jemu pun.seronok sangat sapat buat pavlova, bila pavlova cantik,
kemas, orang makan pun puji Sedap Sedap! so jd lagi bersemangat.
semalam aku tidur kul 2am, siapkan tempahan pavlova untuk harini,
harini ada kawan aku nak ambil, Pavlova size M untuk Anniversary dia,
nak celebrate mcm ni kekdahnya, dia tak nak order size XL.
sbb makan berdia je kan, so kecik je sudehhhh~ hehe.

dan ada juga tempahan mini pavlova today,
cust nak 3 box, tapi x dapat, aku sempat siapkan 2 box saje,
so cust cakap okay, okay lah.hehehe.
pagi ni masa susun susun dalam box,
perut aku berkeroncong, kuat gila! hahahaha.
terliur temgok pavlova sendiri, TAPI,
apa kan daya, x buat lebih pun.hahaha.
so tengok jelah, sebab selalu kalau buat lebih pun,
mesti tak habis, sbb dah jemu sangat makan pavlova.

sesiapa nak order Pavlova, boleh wasap RARA okay!
boleh deal, tapi order sampai next week dh full tau.
sorry! kemudian kemudian kalau nak boleh bgtau ye.
bai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. tutup mata
    xnak tgk
    i is hantu pavlova
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. nanti la aku nak order..sebab geram sgt dah nie..

    ReplyDelete
  3. terliur plak tengok..
    kalo duk puchong ada delivery ke rara? ke kena self pick-up?

    ReplyDelete
  4. aku pun nak tutup macam ekin..ok bai

    ReplyDelete
  5. sedapnyaaa pavlova kak rara. terliurr

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak jenguk blog Rara.. Dah bisnes pavlova la skrg. bagus2! moga terus sukses! :)

    ReplyDelete
  7. Colourful pavlova...
    Cantik menarik dan memang sedap...
    Boleh pos tak? hehe
    #efg

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com