Image and video hosting by TinyPic

08 May 2015

Aidijuma Satin Paris Merah

Aidijuma Green Label

matiklah nak aku dah terjebak semula dengan AJ,
ni sume sebab gara gara kak Rosislinda lah ni,
dia Jual Aj pulak, aku ni gigih lah left semua group AJ,
buang sume org yang jual Aj, tetiba dia jual,
takkan aku nak Unfriend kak Lin pulak kan.
hahaha, so hadap jelah pic Aj yang dia belanja hari hari,
LEPAS tu, bila hari hari tengok, ko gila ke tak terjebak?
tengok pulak duit belanja ada lebih lebih singgit dua,
so " AKAK!! saya nakkk " tetiba je kan! choiiii!
kak Lin pulak laju book untuk aku, yeay! aku soka!

aku tak sangka skrg Aj banyak label, ada pink label,
ada blue label, aku mmg tak ikut lah, tapi design lelawo jugak,
haih! aku ada lah pink label selai, blue label selai,
nanti aku belanja pic blue label tau! tapi frust lah!
AJ Satin Parissss kaler merahhh! nak jugakkkkk!
huaaaa!

Aidijuma London
AJ london

Aidijuma London

ni Aidijuma London aku, Warna dia sangat Terang tau!
bukan pudar or kusam, mmg cantik, patut lah kak Lin kata lawa.
huaaa tak nyesal beli, pagi td laki aku tegur,
" eh bila masa ada LONDON pulak ni "
kofkofkof, aku hanya balas dengan senyuman jelah.haha.
nak g London tak kesampaian, pakai tudung jelah.hahaha.

Aidijuma Paris Satin

korang ada tengok ke Aidijuma Paris Satin,
yang aku baca di wall kak Lin, dia kata AJ ni
collaboration, untuk Mak mak, aku pun tak pasti,
tapi sangat Limited, aku nakkkk! huaaa! design dia lawa gila.
aku mmg boleh gila.tapi jap lah, nk bodek kak Lin.
hahahahaha.ntah berapa lah kot harga dia kan.

Aidijuma paris satin

sape yang jual, tolong bagitau akuuuu! plisssss! nakkkk!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. salam kenal, fiey baru tau tadi aj ada paris setin..lawoo jgk ni

    ReplyDelete
  2. cantikkan aj ni... akak pun dh suka pakai sekarang ni... senang sgt x yah nak pk iron..

    ReplyDelete
  3. sama.. kita pon carik design yg ni.. tapi setakat ni sume harga tak mampu milik.. :(

    ReplyDelete
  4. omg!!! tak pernah terjebak dengan AJ tetibe tengok aj paris tuuu macam nak jekk!!!

    ReplyDelete
  5. sama laj kita pon dah terjebak jugakkk ;)

    ReplyDelete
  6. nasib baik blm terjebak lg hihihi

    ReplyDelete
  7. ok yang ni mmg compon cantik giler!!!

    ReplyDelete
  8. Dah lama tinggal aj ni...tetiba tgk santik pulak yg rara pakai dan yang paris tu...

    ReplyDelete
  9. Why you always have tudung lawa? Jeles I...

    ReplyDelete
  10. Xd la lovers sgt tp ada la 7helai AJ..sbb ckgu kt sek jual..ngeee

    ReplyDelete
  11. Saya penah tengok booth Aidijuma di serbu waktu Vendeur Festival. Gilaaaaaaa aaaahhhh!!!

    ReplyDelete
  12. terjebak dahhh.. terjebak dahh.. hahahahaa..

    mula-mula London.. lepas tu Paris.. lepas ni Amsterdam.. Sepanyol.. New Zealand.. tauu..!! tauu..!! :)

    ReplyDelete
  13. rara, nt dkt raya ada jualan.. tudung ni mumuscarves punye, kolaborasi dgn AJ n BBS.. hri tu masa mula release, harga RM39, tp bila mumu jual rm69.. tu ramai xpuas hati..

    ReplyDelete
  14. salam..wah..cantik koleksi kali ni =)

    ReplyDelete
  15. Salam, kawan saya ada lagi stok AJ Satin Paris ni. boleh wasap personal dia di 017-6647125. Stok ni memang sangat laris. Saya baru dapat satu dari dia tadi. Cantik sangat.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com