05 May 2015

Allah tahu apa yang di dalam HATI

Harini Selasa, tapi rasanya mcm Isnin, Jem bukan main,
aku keluar rumah pukul 6.50am, tapi jem mcm dah pukul 7.30am,
tapi jem bergerak lah, sampai opis pukul 7.30am,
awal kan! hehehe.

aku pagi pagi kena baca Quote untuk menaikkan semangat diri,
mmg PERLU, sbb aku ni suka down tak tentu hala,
emosi tidak menentu.hahahaha.

aku ni manusia yang suka fikir satu benda secara mendalam,
suka ambil serius sesuatu benda, tapi orang lain relax je,
aku pon tak tau nak ubah mcm mana perangai aku,
benda ni mmg membuat aku stress.





ok lah.malas bebel banyak, banyak kerja harini.
marilah kita berkerja sekuek kuek nyo.



8 comments:

aswaleyla said...

sep sikit k.rara. kite same. selalu ambik serius apa org cakap . lepas tu pikirpikir dan pikir smpai tension .

Inani Hazwani said...

selamat berkerja kak rara :D

Cikk Mimin said...

be strong kak rara

idzwa kamaruddin said...

sama la busy ni!

Kniedaz said...

haha...quotes yang last tu best sangat...selamat bekerja..jangan stress sangat...(tp saya pun sama huhu)

Nurzakiah Hanum said...

betul allah ada

Amy J said...

setuju. saya pun selalu rasa down tbe2. kalau nak semangat, kena baca quote banyak2... hahaha

Eny Abdullah said...

betul tu... biarlah org lain nak ckp apa pun kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...