07 May 2015

Awesome Mei 2015 Babies

Dalam bulan hujung bulan April sampai awal Mei ni,
Ramai pulak kawan kawan bersalin,
termasuk lah kakak Ipar aku.
happy nya aku tengok baby, kawan kawan pun semua
dah masuk 2nd baby.aku bila lagi??? krik krik krik.

Shafa Isabella - Baby Girl Geng Gojes,
Blogger Ekin, bersalin 28 April lepas, huaaaa, tengok nama dia,
sedap kannn! Hello Syafa!


Noor Elvira Nellysa, baby girl kepada MUA aku dulu,
masa aku kawen tu, Erlina Rahmat, now dh jadi mak mak,
mcm tak percaya jeee! bambam sangat ni Nelly ni,
tazabarrr nak gomollllss!


Eilalala kawan dr Fb, kenal di Fb je, Eila pon blogger gak,
tapi dah lama tak update blog kan! sedih! Eila pun baru lepas bersalin,
5.5.15, pandai baby pilih tarikh kan! sama mcm Nelly,
tahniah Eila, penantian selama 5 tahun,
akhirnya! selamat berpantang Eila.


and last but not least, Dahlia Saffiyya,
anak buah buahan baru, and insan paling excited is
anak dara berdua tu lah, Princess masih lagi jeles bila
tengok papa pegang baby lain, tapi dia dh boleh faham,
baby tu adik, adik tu baby, baby kecik, baby girl,
harini insyaAllah baby balik rumah, faham lah dia,
lepas tu, baru ibuu and papa bg baby pulak okay!
hehehe.

haritu papa dia tanya, " eb bersedia ke nak bg Princess adik? "
errrr tetiba je papa ni, aku senyum je, sbb rasa masih belum cukup
manjakan Princess lagi, rasa masih belum puas gomol Princess.
hmmm, apa apa pun biarlah Princess 4 tahun or 5 tahun dulu kot.
hehehe.biarlah takdir menentukan.kihkih.

and Tahniah buat yang baru menimang cahaya mata juga,
semoga anak membersar dengan sihat,dan selamat datang ke
Dunia MotherHood.hehehe.dan selamat menjadi HULK.
hehehehe.



3 comments:

yoorin melacolea said...

tengok orang lain ada baby baru, verangann jugak nak baby.... tp entah dah ready ke belum.. uhuk uhuk uhuk..

Allene typicalmommy said...

next... rara plak

mas saari said...

tengok baby comel² terus rasa nak pregnant.. weeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...