Image and video hosting by TinyPic

07 May 2015

Berita Buruk setiap hari

Sekarang, berita baik, berita buruk, cepat sangat sampai ke kepala
otak kita, cepat sangat melekat, sbb ada whatsapps group,
ada FB, ada Blog, ada mcm mcm sumber, news paper skrg ni
orang dah tak percaya, orang lebih percaya kepada live update,
dan paper skrg ni banyak sorok dan pusing cerita,
betul ke? nilai sendiri lah ye?

beberapa hari ni, banyak cerita tak elok je yang aku baca,
pasal kematian, pasal kes blogger di maki artis,
pasal orang hentam myvi gila gila,
terbaru kes lelaki yang bawak pegang hook,
tak tau apa tujuan dia, maybe senang untuk meragut,
or nak pecahkan kereta.tak tau tujuan apa,
cuma minta, Allah lindungi kita walau dimana jua kita berada,
aku dah lah drive dengan anak, pergi balik kerja,
takut sangat rasa.


Dalam pada berita buruk, ada juga terselit cerita baik, berita baik,
Semalam, kakak ipar aku bersalin, so dapat baby girl, happy sangat kami,
dah lama rindu bau baby, semua dah tua tua, xleh nk gomol gomol.
hehe.nanti aku update lain pasal baby.

berita baik lain, pasal rumah, Alhamdulillah urusan rumah kami hampir siap,
lepas ni banyak lagi benda nak kena fikir,
moga dipermudahkan, mcm mcm idea dalam kepala hotak ni,
cuma kena sediakan duit je.

ok lah, nk siap siap jap.bai!
have a nice day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. semoga terhindar kita dari perkara2 buruk. ehh. cantik dapur tuu

    ReplyDelete
  2. setuju dengan kak rara. banyak dengar benda negatif sejak akhir ni

    ReplyDelete
  3. tahniah rara dpt anak buah baru.. cantek kabinet kitchen tu.. :)

    ReplyDelete
  4. ehh cantinyaa dapur kaler pink.. suka lah

    ReplyDelete
  5. WAHHH KLU DPT kc GITU BESHNYE LAHAI CAM UMAH OMPUTEH LE

    ReplyDelete
  6. kena selalu dan lebih berhati² skrg..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com