Image and video hosting by TinyPic

29 May 2015

Clearance habis-habisan Adidas

adidas mid year bazaar


tadi aku lalu kat Viva Homes, aku nampak sesuatu yg aneh dari biasa,
aku nampak ada banyakkkkkkk gila motorsikal dan ramai gila org kat Viva Homes
tu, aku mcm pelik, dah kenapa ramai orang, selalu Viva lah tempat yg paling
sunyi.hahahaha.

then aku dengan pantasnya Whatsapp kawan aku,
" akk, ada apa kat Viva, kenapa ramaiii gila org "
last last dia bg pic kat bawah ni, rupanya ada Clearance Sale,
mmg jualan habis habisan ni, mmg gila lah! murah,
berlonggok kotak kasut.

aku tak KIRA! esok aku nak pegi! hahaha.
mana tau leh rembat kasut ke kan! best jugak ni!
jom korg!



price list

Viva Expo Mall
4 days ONLY!
28 - 31 May 2015
10am - 7pm
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. aduhai....sana sini clearance sale...mph pun buat clearance juga nihhh

    ReplyDelete
  2. dahsyat tul longgokan tu..kena mnyelam carik kasut..hihi

    ReplyDelete
  3. alahai..sabtu ahad tak sempat pulak.

    ReplyDelete
  4. pergggggg murahnya sempat lagi nak serbu nie

    ReplyDelete
  5. woahhhhhhh byk yer sale...tp dah beli kasut sukan dah kt tempat lain...sonok ni kalau ada family yg nak pi kasut sukan...nanti nak inform family kot2 diorang nak beli kan...TQ rara

    ReplyDelete
  6. Kenapakah meeting aku hari ni kt putrajaya pkl 11.30am? Arghhhh! Benci!

    ReplyDelete
  7. member dh pegi smlm..die kate memang muuuurahhhh gle kasut..tapi raaamai gle orang..bertabah lahhh klu nak pegi..hihi

    ReplyDelete
  8. katakan tidakkkkkkk....
    mood jeles nie.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com