Image and video hosting by TinyPic

11 May 2015

DIA main tunjuk tunjuk rambut

Mistik di pejabat

aku tak tau nak mulakan dari mana,
tapi sekarang kejadian sangat pelik,
masa aku menaip ni, aku tengah menahan perut,
nak terkucil, tapi ku tahan jebatttt!
aku baru je nak lupa kisah last week,
tapi makin menjadi jadi pulak ceritanya harini,
tak bole ke korang senyap senyap je?
ni nak kecoh kenapaaa! huaaaa.

aku masuk office je harini,
dorg dah borak pasal " benda " tu lagi,
katanya, dekat tandas lelaki,
"benda" tu main tunjuk tunjuk rambut.
ko rasaaaa???? gila kan,
no wonder lah makcik cleaner tu demam,
selalu tak sihat. Mulanya kami boolayan je,
tapi lepas sorang sorang kena, dia jadi mcm pelik,
macam x boleh nak hadam, sikit sikit dia kacau.
hmmm.

#taktahannnnnnnn

aku sekarang ni tak tau dah nk buat mcm mana,
kalau nak cerita satu satu, tak larat dah.korang rasa?
nk buat mcm mana? takkan nk panggil tok moh pulak kan.
so skrg ni, aku nak berak kat mana ni?
hahahaha.aduhhh, ok lah.nk buat keje jap,
sambil lupakan misi nak berak.
kuikuikui.

ok x letak gambar ni.hahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. rara.. akak kkm ni pernah jugak jd macam ni.. ramai org kena kacau sampai ketua pengarah kesihatan pun kena.. siap dgr benda tu mengilai dlm bilik dia.. terus demam! cleaner pun ramai kena.. pastu pihak kkm panggil ustaz dari darul syifa utk buang benda tu.. alhamdulillah skrg dah ok.. better suruh pihak admin panggil..

    ReplyDelete
  2. oh come on sis rara..tulis 5 episod pun takpe..

    cer cerita..cer crita..

    ReplyDelete
  3. ko ape hal citer niiii huwaa takut laaa sebab toiliet kitaorg punsama..huwaaa

    ReplyDelete
  4. hoi seramnya mau terbantut nak buang hajat klu macam nie...ko g buang hajat kat petronas la rara..terjamin sikit ...

    cuba buka surah ruqyah kat opis tiap2 hari..mana tau benda tue lari kang

    ReplyDelete
  5. Oh myyyyy...seram!!! Ra, cuba usulkan kat boss suruh pasang cd surah al-baqarah tiap2 hari.

    ReplyDelete
  6. hoiii gila! aku yg nak terkucil ni pon terus nervous nak pegi toilet tau, hahaha~~

    ReplyDelete
  7. Agak seram story ni... apapon kita kene apapun take care kene ingat Allah sentiasa membantu kita...

    ReplyDelete
  8. Erk...main tunjuk2 rambut??? Biar betul rara...oh tidakkkkkk...ini x leh jd ni...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com