Image and video hosting by TinyPic

07 May 2015

Macam mana muka korang waktu Tingakatan 2, Cantik macam Neelofa tak?

Gambar Neelofa sewaktu tingkatan 2

aku tengok kat FB tadi, gambar Neelofa waktu tingkatan dua,
2 3 kali aku tenung picture tu, aku mcm tak percaya,
ni kamera zaman dulu, neelofa pun umur dah berapa kan,
bukan pakai kamera canggih mcm sekarang,
TAPI kenapa dia cantik? huaaaa nangis,
dia ni mmg jenis cantik dari kecik ke hape eh.
hahahaha.muka bersih, putih, mata mcm pakai contact lens,
betul tak? korang tengok tak???

Neelofa Tingkatan 2
yang tengah tu Neelofa kan.

Muka aku tingkatan dua

Semalam kami baru borak borak pasal gambar dulu dulu,
kawan aku Amalia dia pergi Genting Highland,
dia kata last dia pergi masa tahun 2002, hehehe
mmg lama gila lah kan! lepas borak borak,
kawan aku lagi sorang Syamila, keluarkan gambar kami masa
tingkatan 2 tak silap, kami pergi rombongan ke Genting,
aku PALING tak suka gambar gambar masa tu,
bukan tak boleh terima kenyataan, tapi sebab LAWAK,
hahahaha.dress up, muka, style, sume tak nak kalah,
tapi masa tu, kami lah yang paling hebat, kami lah yang
paling style, camera kami lah yang konon paling canggih,
hahahahaa.

huaaaaa kenapa masa aku dulu dulu tak cantik macam Neelofa,
nasib lah skrg ni dah cantik sikit, putih tu takde lah,
cuma ok sikit lah dr dulu.hahahahaha.wooopppsie,
bai! hahaha.

tak boleh besar, kecik ke, belanja korang 1 picture.
masa ni tingkatan 2, rombongan ke Genting Hoghland.hahaha.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. Rara yang tengah kan hehe :)

    ReplyDelete
  2. gigih aku klik nak tengok gambar ko masa tingkatan 2..takde la buruk pun..cantik je cuma nealofa versi kurang cerah gitue..hehehehe

    ReplyDelete
  3. rara mesti yg tengah tutup mata tuu kan?

    ReplyDelete
  4. cantik nye lahai kak neelofa hahaa.

    mana satu kak rara ek? hmmm haha

    ReplyDelete
  5. akak masa sekolah dulu mmg comot, mana reti nak melawa ni.. heheeee

    ReplyDelete
  6. cantiknya neelofa dulu dan skrg

    ReplyDelete
  7. natural beauty neelofa nih rara

    ReplyDelete
  8. mesti jadi rebutan kat sekolah dulu nih hehe. dia ni budak mrsm kan.. budak pandai ni.. dh la pandai lawa pulak hihi

    ReplyDelete
  9. perrgghhh...!!
    gi Genting pakai jacket jeans... style wooo... :p


    ReplyDelete
  10. awat gojes je lofa tu...muka rina selebet je time skolah dulu..hahahahaha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com