07 May 2015

Macam mana muka korang waktu Tingakatan 2, Cantik macam Neelofa tak?

Gambar Neelofa sewaktu tingkatan 2

aku tengok kat FB tadi, gambar Neelofa waktu tingkatan dua,
2 3 kali aku tenung picture tu, aku mcm tak percaya,
ni kamera zaman dulu, neelofa pun umur dah berapa kan,
bukan pakai kamera canggih mcm sekarang,
TAPI kenapa dia cantik? huaaaa nangis,
dia ni mmg jenis cantik dari kecik ke hape eh.
hahahaha.muka bersih, putih, mata mcm pakai contact lens,
betul tak? korang tengok tak???

Neelofa Tingkatan 2
yang tengah tu Neelofa kan.

Muka aku tingkatan dua

Semalam kami baru borak borak pasal gambar dulu dulu,
kawan aku Amalia dia pergi Genting Highland,
dia kata last dia pergi masa tahun 2002, hehehe
mmg lama gila lah kan! lepas borak borak,
kawan aku lagi sorang Syamila, keluarkan gambar kami masa
tingkatan 2 tak silap, kami pergi rombongan ke Genting,
aku PALING tak suka gambar gambar masa tu,
bukan tak boleh terima kenyataan, tapi sebab LAWAK,
hahahaha.dress up, muka, style, sume tak nak kalah,
tapi masa tu, kami lah yang paling hebat, kami lah yang
paling style, camera kami lah yang konon paling canggih,
hahahahaa.

huaaaaa kenapa masa aku dulu dulu tak cantik macam Neelofa,
nasib lah skrg ni dah cantik sikit, putih tu takde lah,
cuma ok sikit lah dr dulu.hahahahaha.wooopppsie,
bai! hahaha.

tak boleh besar, kecik ke, belanja korang 1 picture.
masa ni tingkatan 2, rombongan ke Genting Hoghland.hahaha.


11 comments:

anajingga said...

Rara yang tengah kan hehe :)

mrs kayrul said...

gigih aku klik nak tengok gambar ko masa tingkatan 2..takde la buruk pun..cantik je cuma nealofa versi kurang cerah gitue..hehehehe

yoorin melacolea said...

rara mesti yg tengah tutup mata tuu kan?

sayidah napisah said...

cantik nye lahai kak neelofa hahaa.

mana satu kak rara ek? hmmm haha

mas saari said...

akak masa sekolah dulu mmg comot, mana reti nak melawa ni.. heheeee

MG schmidt said...

muka takde masalah ..
hihi

athi FATHIYAH said...

cantiknya neelofa dulu dan skrg

mshazadoes said...

natural beauty neelofa nih rara

Liyana said...

mesti jadi rebutan kat sekolah dulu nih hehe. dia ni budak mrsm kan.. budak pandai ni.. dh la pandai lawa pulak hihi

CAHAYA MATA said...

perrgghhh...!!
gi Genting pakai jacket jeans... style wooo... :p


Rina Pretty Healthy said...

awat gojes je lofa tu...muka rina selebet je time skolah dulu..hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...