25 May 2015

Koleksi Handbag SEMBONIA yang korang WAJIB ada!

SEMBONIA The Liberal Art of Geometry


Pada Sabtu lepas, aku dan blogger lain berkesempatan untuk melihat
dan mendengar penerangan ringkas tentang Koleksi Handbag,
Dompet dan Heels Sembonia terbaru musim ini. Aku mula nya terkejut,
ini ke Koleksi terbaru Sembonia?! mmg sangat cantik,
pada mata aku, sangat menarik dan nampak Fresh!

sebelum ni kita dah biasa tengok,
asal Sembonia je, mesti design mcm mak mak kan,
hehehe opppsss, tapi kali ni, koleksi sembonia sangat sesuai
untuk mereka yang mahukan handbag yang Trendy dan
Dramatik, ewahhhh sangat ayat aku kan! hehehe

satu lagi yang korang kena tau,
handbag Sembonia yang asli, buatannya dari Itali,
harga pasti Rm4++ hingga ke 5++, dan kalau yang murah dari itu,
handbag itu pastinya buatan China/Vietnam yang harganya Rm1++ ke rm3++


Sembonia Geometry design
Design yang sangat Fresh!

Sembonia Pilihan Kalbu

Aku sebenarnya tak tahu nak pilih yang mana,
sebab Koleksi Geometry ni sangat cantik,
mmg tak tahu nak pilih,
kalau korang pakai Koleksi kali ni untuk Raya nanti,
aku rasa mmg "boom" lah!

Sembonia OOTD contest

aku mempertaruh kan gambar di atas ni untuk
Sembonia OOTD contest! nak tau tak apa hadiah nya?
kalau menang, boleh dapat 3 biji handbag yang aku pegang ni,
ko mamphuuu!!! best kannn! just Selfie with Handbag,
dan post di IG, guna #sembonia_style #ootd dan tag @SEMBONIA
senang jeeee! mana tau ada rezeki kan!




Sembonia Pale Pink and Bright Yellow

melawat ke butik dan melihat koleksi dan design lain untuk handbag musim ini,
membuatkan kami " gila " sekejap, semua koleksi cantik,
semua koleksi kami nak cuba dan padankan,
mmg semua suite dgn kami, tapiiii! mcm mana nk pilih ni!
arrrghhhhh~ gerammm! warna pink yang sangat pale tu
sangat " masuk " dengan kuning yang terang,
kalau galas, mesti jalan dengan penuh yakin! ewahhh~





Percaya tak semua ni koleksi dari Sembonia?
sila pecaya! mmg cantik kan! so korang boleh pergi dapatkan
di Butik butik Sembonia ok! pakai untuk raya ni,
mesti DIVA! ada jugak handbag cetakan Etnik,
ala ala Tribal.dan berwarna merah - maroon,
cantik dipadankan dengan apa apa warna baju.

aku suka yang ni!
Princess suka yang ni.hehehe.
so? dah jumpa pilihan hati?
boleh terjah Butik Sembonia okay,
dan tak lama lagi, Sembonia juga akan buat
jualan Online! so senang! tak perlu susah susah ke Butik,
hanya klik klik, handbag dah sampai depan rumah,
giitteeeww~ hehehe.

ok bai ♥

7 comments:

idzwa kamaruddin said...

alaa jgn la goda akak..kang terbeli kangg...hihihiii..

Hayati Sakaria said...

Cantiknya handbag sembonia. Tergedik nak tambah koleksi handbag dah ni. :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantiklah safura..
Akak dulu kahwin hantaran Sembonia nilah.. dari beg hinggalah ke kasut..
Macam nak terjah jugak lah :)

Chekgu Azrine said...

Semua warna pale kan rara....
Lawa jgk sesekali tgk

Eka Tikah said...

handbag sembonia semua cantik2. kite kalau nak beli time sales. hehe beli utk buat raya nnt

Azlinda Azman said...

ra....dpt yang mana satu? hehehe

Abdulhalim Abdulhalim said...

Alhamdulillah dpt hadiah dri suami tercinta semalam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...