12 May 2015

Pakej Aktiviti Candat Sotong

Candat Sotong


Trip Bot 1 May lalu adalah paling top permintaan.
Saya sampai tak menang tangan nak uruskan permintaan luar jangkaan.
alhamdulillah rezeki mereka dengan hasil.
candat yang memberangsangkan!

pakej candat sotong
pakej candat sotong
Ramai peminat #candatsotong tidak lepaskan peluang pada
hari cuti umum tersebut untuk beriadah bersama keluarga dan juga sahabat.
Mereka kebanayakannya telah merancang trip
sebegitu sejak awal sebulan sebelum trip .

hobi mencandat, #kakipancing

Ini adalah pengalaman memencandat sotong,
saya menguruskan tempahan Bot.
Tempahan awal lagi memudahkan urusan.

Jika anda bercadang untuk trip di masa akan datang
boleh berhubung terus melalui no tel/whatsapp saya :

017 - 4009726 (Nazlee)

Serba sedikit info Tentatif Program aktiviti mencandat :
- Semua Peserta dikehendaki berkumpul dijeti selepas waktu
asar kebiasaannya pada pukul 5 petang.
- Bertolak ke destinasi candat.
- Apabila sampai ke destinasi peserta bolehlah mula bercandat dan memancing.
- Peserta juga boleh memasak hasil tangkapan yang segar diatas bot.
- Kebiasaannya peserta pulang sebelum subuh tetapi terpulang kepada peserta candat.
- Peralatan candat disediakan tetapi perlu dikembalikan apabila selesai candat (Peserta candat digalakkan membawa peralatan candat sendiri).
- Chalet (persalinan/simpan barang) jika diperlukan.

Kemudahan :
- Dapur Perkakasan memasak
- Jaket keselamatan dan Sistem GPS
- Lampu SpotLight
- Tandas
- Tekong yang berpengalaman
- Bekas Air Batu dan Air Mineral Percuma.

Pakej Mencandat Sotong Kuala Terengganu

(sila berhubung dengan saya untuk keterangan lanjut)

candat sotong
Tarikh mencandat  : Sila buat tempahan bot
Bot Muatan : 8 pax  dan  15 pax (terhad)
Masa : Bertolak selepas Asar (5pm) dan balik sampai ke jeti jam (7pm) hari esoknya
Kelengkapan mencandat : Peralatan memancing/candat serta sebuah chalet untuk simpan barang dan persalinan (jika perlu)

Jom Candat !

Apr 29, 2015
Mungkin ramai lagi wanita teringin nak cuba aktiviti candat sotong di lautan tapi risau tak ada kemudahan untuk mereka semasa di atas bot. Selalu yang dirisaukan ialah Tandas ! Jadi, untuk pengetahuan semua.. boleh pilih ...
Mar 31, 2015
Tekong atau 'ahli laut sejagat' :) telah banyak berkongsi petua dan ini pcl kutip dari blog candat juga..blog pakya. 1.Bagi nelayan, MINUM AIR LAUT dikuala mampu menahan diri daripada mabuk laut. Boleh diminum hingga ...
Jan 19, 2015
Terkini, tekong maklumkan boleh candat awal mulai bulan Mac ni.. ramai yang dah mula buat tempahan. Tempah awal bagi mengelakkan tempahan penuh (kalau boleh sebulan awal dari tarikh mencandat) ...
Nov 30, 2014
*SILA BERHUBUNG (017-4009726 Nazlee) UNTUK PERBINCANGAN DAN PENETAPAN HARGA PAKEJ. Pakej 2015 (Bulan April - Oktober) KEMUDAHAN YANG DISEDIAKAN: Peralatan Candat disediakan (utk tambahan jika ada boleh ...
Feb 22, 2015
Jom Mencandat Sotong, May 2015 (Wanita pon boleh) Pagi tadi pcl ada post kat fb berkenaan program candat sotong, tujuannya nak kumpul pengemar candat sotong yang tak ada group nak gathering mencandat.
Feb 09, 2015
Boleh cter kat mak ni..minat benor dgn candat stong. ReplyDelete. Replies. Nazlee Ismail PCL February 11, 2015 ... tak eprnah ada pengalaman candat sotong :(. ReplyDelete. Replies. Nazlee Ismail PCL February 11, 2015.

5 comments:

Nazlee Ismail PCL said...

thnks admin...jom candat .

Amy J said...

yeah, lepas ni boleh mencandat stong dengan senang hati sebab dah ada pakej!

Diana Rashid said...

akak tak boleh..mabuk laut..
uweekkkk..

heheh

Amanda Suria said...

Jom...sapa jenis mabuk laut boleh bawak ubat banyak2...

Cikgu Norazimah said...

tergoda tgk sotong gemok2 tu ! sedapnya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...