18 May 2015

Pakej Resdung Semulajadi Terbaik


rawatan asap
sudah bosan dengan rawatan asap , lintah dan keluarkan lendir?
Teruk betul resdung saya dulu , bukan setakat bersin-bersin waktu pagi , gatal-gatal seluruh muka , mata , telinga , hidung , time nak sembur aerosol nyamuk tu pun boleh bersin tahap gaban , kalau pergi mydin mall , lalu je kat area rempah ratus , memang bersin tak hingat, hidung ni pantang tersentuh kuat sikit , terlalu sensitif , memang akan terimalah padahnya. Kita ni feveret seafood tegar, ketam rebus-rebus cicah sos sahaja sudah boleh layan

Bab-bab berair juga kerap saya alami, hidung berair walaupun tidak mengalami selesema, mata kadang-kadang berair walaupun tak mengantuk dan tak menangis. Kerap berair hinggakan kalau tengah memandu pun boleh berlinang air mata walaupun tak mengantuk. Hairan juga wifey sebelah tu duk ingatkan saya tengah bersedih pula.

CARA CEGAH RESDUNG

Apa yang saya ambil?

ALFALFA
kenapa? sebab kaya sumber klorofil , amat membantu kurangkan tahap keradangan

VITA C PLUS
kenapa? vita c plus ni antioksida yang unggul, up kan antibodi dan
daya tahan (sistm imun) untuk melawan serangan penyakit dan jugak
cepat proses sembuh tisu tubuh

KESAN?
Alhamdulillah , time duk amal tu memang makhluk-makhluk halus dan
ghaib kat muka , hidung , telinga , mata , kepala ni bertindak balas ,
berebut-rebut berlumba nak keluar (haa padan muka)

Saya konsisten ambil alfalfa, vita c plus dan vivix, lama lama bersin dah kurang ,
gatal-gatal dah tak kerap , mata dah jarang berair secara tiba tiba.
Tapi kalau cerita bab mak , family dan anak-anak memang boleh
bergenang berair mata laa gitu konsepnya. Sekarang dah boleh kerap
melantak lobster , udang , ketupat sotong, maggie ketam tanpa rasa bersalah.
Macamanalah tak boleh jatuh cinta dengan set resdung semulajadi ni kan

PAKEJ RESDUNG SEMULAJADI TERBAIK


set resdung shaklee lengkap
SET RESDUNG LENGKAP

FUNGSI PAKEJ RESDUNG LENGKAP SEMULAJADI

B-COMPLEX
- B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan
- membantu pengeluaran antibodi badan
- Membantu pembinaan protein dalam tubuh
- Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh
kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati
-Memelihara sistem saraf
- ANTI - STRESS... resdung pun boleh stress tau!

ALFALFA
- 1001 khasiat , RAJA segala tumbuhan
- kaya dengan sumber klorofil
- membantu mengurangkan keradangan terutamanya akibat eczema , resdung ( sinus ) , alergi dan gegata (hives)
- PENGIDAP #SLE TIDAK DIGALAKKAN MENGAMBIL ALFALFA

VITA C PLUS
- anti histamin, kebiasaannya akan digunakan sebagai rawatan asas untuk resdung
histamin akan menyebabkan ruam, bersin, gatal dan juga penyakit allergy lain..
- Dengan pengambilan vitamin c plus , Insya Allah kita tidak perlu mengalami side effect dari pengambilan drugs anti-histamin
- Vitamin C membantu menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh badan,
- Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol (salur pernafasan),
- Meningkatkan fungsi sistem pertahanan badan (immune system)
- Meningkatkan penyembuhan tisu.
- Meningkatkan fungsi T-CELL dan MACROPHAGE
( fungsi sistem pertahanan badan , sel darah putih )

GARLIC COMPLEX
- anti oksidan
- antibiotik semulajadi yang selamat
- sangat bagus untuk pertingkatkan sistem keimunan badan
- MEMBANTU menghalang sakit berjangkit seperti selesema,
kulat, kuman, virus dan yis candida
- Membantu menangani masalah organ-organ pernafasan tersumbat akibat
batuk dan brokitis yang berterusan, sakit kerongkong, selesema dan resdung (sinus)
- Formulasi Shaklee yang unik bagi mengekalkan komponen semulajadi
bawang putih segar, termasuk sebatian pembentuk alisin. ( kalau nak buat air bawang putih ka, smoothies bawang putih ka , boleh juga , silakan )

VIVIX
ni produk kegemaran saya , vivix berfungsi repair sel pada tahap DNA ,
membantu kesihatan secara menyeluruh, bertindak dengan membantu
melindungi dan memperbaiki sel DNA , pemulihan badan secara menyeluruh

vivix terbaik
vivix terbaik
ADD-ON : NUTRIFERON
nutriferon
nutriferon
Nutriferon untuk membantu tingkatkan interferon tubuh bagi melawan virus. Melindungi dari influanza. Ia mengimbangi kepada respon alergi lingkungan dan pencemaran udara, melindungi dengan efisien dari virus, mikroba termasuk flu, alergi dan peradangan

TESTIMONI PAKEJ RESDUNG SEMULAJADI


testimoni master zura betty
testimoni viral dari Master Zura


testimoni resdung
testimoni resdung

tahan resdung
sampai bila mahu menahan bersin , mengepit hidung dengan apit G begini? jom cuba pakej semulajadi terbaik

Allah Maha Memberi Sembuh
Bernutrisi dan konsultasi percuma sebelum , semasa dan selepas pengambailan pakej ini
dengan saya?

INFO LANJUT :-

Muhammad Nizam Yusof
Founder & Director : NZ World Kingdom
SMS / WHATSAPP 013 976 1627
Emeil : alluana35@gmail.com


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...