Image and video hosting by TinyPic

29 May 2015

Safura On Magazine!

Advertisement Talent


masuk majalah adalah bukan impian aku,
serius bukan! hahaha.sebab apa? aku tahu tahap aku sampai mana,
tapi! bila ada orang email aku, invite aku jadi talent,
aku rasa mcm, hurrrmmmm, perlu tak pergi?

asalnya, aku tak baca habis habis invitation tu,
aku ingat Dove just invite untuk pergi event biasa je,
ni link cerita invitation tu ( KLIK BACA )
rupanyaaaa! dia panggil supaya jadi talent untuk iklan
syampu Dove Hair Fall Rescue, hahaha.
aku tak tau pon akan keluar majalah ke hape,
selalu tgk org lain je dalam majalan, bila tgk muka sendiri,
rasa mcm pelik pulak.habis aku kecoh kan kat group whatsapp.
hahaha.WALAUPUNNNNN hanya iklan secoet dan gambar sekeping.
hahahaha.teruja lah katakannnn~

sape dah tengok iklan Dove kat You Tube tu?

part aku di minit ke 15, hikhik

Perasaan masuk Majalah


aku sebenarnya tak tau pon muka aku yg sekeping tu masuk majalah,
aku cuma diberitahu yg dorg nk gunakan testimoni aku untuk majalah,
tapi xtau bila keluar,tup tup Mek Onie bgtau aku,
" rasanya nampak akk dlm majalah Wanita "
hah??? apa lagik! trus lah aku ajak opismate aku semua,
g cari majalah Wanita.hahahaha.


dan rupanya, semalam kak Leha pon ada tag aku,
ckp nampak aku on magazine.hahahaha.
adoiii kenapalah aku tak perasan ni!!!
safuraaaaa! hahaha.


walaupun, walaupun muka aku sekeping je masuk,
dan hanya untuk IKLAN, hahahahaha
tapi aku masih berbangga lah, pasti nya aku akan frame
iklan ni, nak tunjuk kat anak cucu nanti,
hahaha.walaupun org lain dah 40juta kali masuk magazine,
ada dapat slot best best, aku ni baru kali pertama, aku tatappp
berbanggaaaaa! hahahaha. eh ni kali ke dua lah,
sebelum ni masuk Harian Metro, untuk iklan Ho Ho Horlick.
hahaha

Gojes masuk paper
aku yang tengah buat LOVE tu, nampak tak.hahaha.
Gojes Blogger

Mak Bangga


mak aku bukan bangga, mak aku gelakkan aku,
hahaha.dia cakap aku ni mcm mcm lah, mcm mcm benda aku nak buat,
hahahaha.tapi dia seronok lah jugak.walaupun muka anak sekeping jd
dlm Majalah Wanita tu.hahaha.Wanita yang majalah Wanita Baru tau,
bukan yang lama, HARGA pon rm7! hahahaha, kenapa x masuk dlm
Majalah Wanita yg rm4 tu je! hahaha.gigih aku beli tadi tau! hahaha.

aku harap, ini bukan kali terakhir aku masuk majalah,
ewahhh~ tinggi angan angan ko yek!
hahaha.lepas ni nak lagi! lepas ni dah ada pengalaman,
dah x kekok nak cakap depan camera.hahahaa.

dan jangan lupa, guna Dove Hair Fall rescue tau!
mmg best! kurang rambut gugur!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com