Image and video hosting by TinyPic

08 May 2015

Pernah terfikir tak?

Seseuatu yang kita rasa tak BEST, sebenarnya okay je, sesuatu yang kita rasa akan menjadi BEST, turn to benda yang paling tak best dan worst.

Aku selalu macam tu, aku selalu risau, bila benda ni jadi nanti, mesti hidup kucar kacir, tapi sebenarnya okay je, suka paranoid.Pelik pelik kan kejadian.

So lepas ni aku rasa, aku kena belajar, jangan mengharap sgt dengan benda yang kita belum pasti kejadiannya.ada sesuatu yang manis disebalik yang pahit, akan teruji sedikit jiwa apabila semuanya sedang baik baik saja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. selalu jugak mcm tu..tp sebenarnya sume tu dtg dari minda kita. apa yg kita set. akn jd mcm tu

    ReplyDelete
  2. same goes to me dear.
    tapi hari tu boleh terdengar plak sesi prof muhaya.

    kalau kita risaukan benda yg akan datang dan terkenangkan masa lampau macam mana kita nak nikmati masa kini, gitu la lebih kurang.

    im try ! hee. inshaAllah.

    ReplyDelete
  3. pernah k.rara. lela pernah sekali bff ckp."kau ni jgn la paranoid sangt" huhuhu . berusaha u ubah tapi ... hehehe

    ReplyDelete
  4. Jangan terlampau fikir benda yg akan jd di masa hadapan kalo perjalanan kita buat sudah teratur, nanti hidup xtenang. Just follow the flow. Dan percaya pada qada' dan qadar.

    ReplyDelete
  5. Jangan terlampau fikir benda yg akan jd di masa hadapan kalo perjalanan kita buat sudah teratur, nanti hidup xtenang. Just follow the flow. Dan percaya pada qada' dan qadar.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com