12 May 2015

Phi Phi Island dalam mimpi




kalau dah termimpi mimpi tu, apa maksudnya?
lama dah nak menjejakkan kaki ke Phi Phi Island,
bila lah agaknya ye, orang lain dah 40kali pegi,
aku ni, sekali pun belum, best tak????


16 comments:

aswaleyla said...

nak pegi jugakkkk ...........

aswaleyla said...

nak pegi jugakkkk ...........

aswaleyla said...

nak pegi jugakkkk ...........

Jueliza Jamani said...

sama lah nak g tak pi lagi ni.. jom jom.. huwaa takut naik flight.. erkkk.. bleh g laluan darat tak.. hahaha.. kang lambat plak sampai sana nak jimba2 kan..

Fendi Rocka said...

saya dalam mimpi pun belum pernah pergi,ada org dah mimpi 40kali.

RahimAim BudakPrihatin said...

phi phi island? Memang wujud ea tempat ni Kak Rara?

shamiera osment said...

xpernah g jugak..sob.sob.sob

Amanda Suria said...

Uik...macam best jer Phi Phi Island dalam mimpi...macam nak jadi kenyataan je...

Amanda Suria said...

Uik...macam best jer Phi Phi Island dalam mimpi...macam nak jadi kenyataan je...

Anonymous said...

bulan 3 hari tu air asia ada buat promo pegi krabi return flight for 2 adults 1 child RM234 je.. murah kan?

Eny Abdullah said...

dpt mimpi pun dh bertuah kan Rara... ehhh comelnyaaa monyet tu hahahah pandai posung

Cikgu Norazimah said...

canteknyer

Liyana said...

phi phi island ni kat mana? haha jakun pulak rasa

eima said...

cantiknya ... mmg cantik sgt la

Nik Ainaa said...

ya Allah.... bestnya!! bila lah berpeluang prg sini. >_<

aTienz_owEngEzz said...

Salam.. Phi Phi Island ni boleh pergi via Krabi atau Phuket.. Macam saya pergi dulu dari Krabi, naik Speedboat.. kos lebih kurang THB1,500 @ RM150.00.. Sangat cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...