Image and video hosting by TinyPic

12 May 2015

Phi Phi Island dalam mimpi




kalau dah termimpi mimpi tu, apa maksudnya?
lama dah nak menjejakkan kaki ke Phi Phi Island,
bila lah agaknya ye, orang lain dah 40kali pegi,
aku ni, sekali pun belum, best tak????


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. nak pegi jugakkkk ...........

    ReplyDelete
  2. nak pegi jugakkkk ...........

    ReplyDelete
  3. nak pegi jugakkkk ...........

    ReplyDelete
  4. sama lah nak g tak pi lagi ni.. jom jom.. huwaa takut naik flight.. erkkk.. bleh g laluan darat tak.. hahaha.. kang lambat plak sampai sana nak jimba2 kan..

    ReplyDelete
  5. saya dalam mimpi pun belum pernah pergi,ada org dah mimpi 40kali.

    ReplyDelete
  6. phi phi island? Memang wujud ea tempat ni Kak Rara?

    ReplyDelete
  7. Uik...macam best jer Phi Phi Island dalam mimpi...macam nak jadi kenyataan je...

    ReplyDelete
  8. Uik...macam best jer Phi Phi Island dalam mimpi...macam nak jadi kenyataan je...

    ReplyDelete
  9. bulan 3 hari tu air asia ada buat promo pegi krabi return flight for 2 adults 1 child RM234 je.. murah kan?

    ReplyDelete
  10. dpt mimpi pun dh bertuah kan Rara... ehhh comelnyaaa monyet tu hahahah pandai posung

    ReplyDelete
  11. phi phi island ni kat mana? haha jakun pulak rasa

    ReplyDelete
  12. cantiknya ... mmg cantik sgt la

    ReplyDelete
  13. ya Allah.... bestnya!! bila lah berpeluang prg sini. >_<

    ReplyDelete
  14. Salam.. Phi Phi Island ni boleh pergi via Krabi atau Phuket.. Macam saya pergi dulu dari Krabi, naik Speedboat.. kos lebih kurang THB1,500 @ RM150.00.. Sangat cantik!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com