13 May 2015

Tall Dark Hensem T-Shirt Khairy Jamaludin

T-Shirt Khairy Jamaludin


Tall Dark Handsome, itu lah yg KJ gelarkan diri dia,
tak silap aku lepas dari insiden ciom ciom artis Korea
semasa konsert Artis Korea tu kan. KJ kata apa ada pada
artis Korea tu, yang hanya Pale, Skinny and Pretty,
hahahaha.baiklah pilih lelaki sejati yang Gelap,
Tinggi dan Handsome ni kan!
SAYA SETUJU!!!

Banyak dikatakan ttg Kpop. Harap gadis2 Msia kembali kpd
lelaki tall, dark & hensem. Bukan pale, skinny & pretty.
Itu bukan lelaki sejati.

— Khairy Jamaluddin (@Khairykj) January 11, 2015

Ciri-Ciri Lelaki Melayu Sejati

Aku suka lelaki melayu, hahaha, sbb ni lah, sbb gelap,
tinggi dan handsome, mcm laki aku tu! hahaha.
laki aku tak termasuk lah dalam kategori gelap,
tapi kulit BIASA melayu lah, aku tak suka lelaki putih,
seyes tak suka, " tapi Korea tu lain cerita lah yek " hahaha
biar lah sawo sawo matang, gelap sikit mcm KJ, oklah,
ai loiiikeee, hahaha. laki aku takde lah tinggi sangat,
tapi lagi tinggi dari aku, and handsome of course,
kalau tak hensem takkan lah aku nak kan.
hehehe.so complete, aku rasa lelaki Malaysia dah
cukup bagus dan indah ciptaannya, ewahhhh~


SARCASTEEK.COM

Sape pernah tengok T-shirt keluaran Sarcasteek ni?
aku baru tengok lepas KJ pakai baju ni.hahaha.
memula nampak Saiful Nang upload pic KJ,
lepas tu kawan aku pulak upload pic KJ dengan baju
Tall Dark Hansome tu, then bila usha usha,
mmg dorg jual baju ni, mcm mcm lagi t-shirt dengan
ayat ayat sarcastic dorg! hahahaha.

yang penting KJ nak beli baju 3.85 CGPA,
nak bagi kat Ahmad Maselan.hahaha.
adoiii! sabar jelah, aku mcm nak beli jugak
tapi mahal tau, rm60 selai, yang ada hoodie rm90,
tapi maybe kain dia mahal and Printed dia lawa kot.
sape nak, boleh lah try Visit IG Sarcasteek ni,
mana tau nak beli kannnn!

IG
aku suka Beg tu!

10 comments:

DRAMATIC UNIQ said...

hahahahaa.. eye-bag KJ lebih menarik perhatian...!!

:p

Eny Abdullah said...

wahhhhh efg kena buat tshirt mcm ni!!

Cikgu Norazimah said...

betul2 ! org melayu gak tetap menjadi pilihan hati, kpop tu cuma suka tengok jer, CN pn tak suka lelaki cerah, mcm pelik jer...hehe

aswaleyla said...

KJ hensem laaa . hahaha . tall dark n hensem gtuuu

Chekgu Azrine said...

Kj ni idaman perempuan kot...hahahahah

dalila said...

ehemm..
my ex bf..hahahahaha

Liyana said...

KJ ensem! hahaha

eima said...

wahhh best ni cuma hrga die la agak pricey kan .... tp betui ke kj nk beli kat a.maselan tu beli sekali la kat pa hahahhaha

Nik Ainaa said...

lelaki sejati tall dark. >__<

Faridzuan Abdullah said...

Bape tinggi kj tu ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...