15 May 2015

TEASER : Gojes Blogger Family Day 2015

Geng GOJES BLOGGER


Siapa Geng Gojes? ada yang bertanya, ada jugak yang argue,
GOJES sangat ke? hahahaha. yelah yelah, maybe tak GOJES,
tapi HATI kami gojes, hehehe. till now, ukhwah yang terbina,
masih kekal, Group Gojes Blogger Supermom and Baby
adalah Group mak mak blogger, yang ada anak,
yang selalu sharing sharing Tips tentang anak anak,
permasalahan anak anak, yang best kat group kami,
walaupun soalan diulang ulang 40kali,
tapi masih ramai yang sudi menjawap,
masih ramai yg sudi bg response,
Serius cakap, aku sayang group ni.
apa jua masalah, dikongsi bersama,
kalau anak demam tengah malam, boleh mengadu,
tapi hal hal lain tak boleh lah ye.hehehe.

Pengambilan Ahli Baru Group Gojes

Buat masa ni, Admin masih tutup lagi pengambilan Ahli
group Gojes, kerana, agak susah nak jaga ramai ahli,
bukan senang yek! aku tgk Admin, kdg kdg pening kepala,
Admin kami nasib lah hatinya CEKAL! hehehe.
tahniah Admin, kerana Admin, hubungan setiap ahli,
insyaAllah akan baik, kita doa sama sama ye.
walaupun Group kami dah tutup pengambilan Ahli,
group Gojes ada satu Fan Page di FB,
Fan Page tersebut, ibu ibu boleh share masalah anak anak,
dan juga tips tips penting, WALL kami terbuka di sana,
insyaAllah akan kami layan. *perasanretis
boleh LIKE FB PAGE : GOJES BLOGGER SUPERMOM AND BABY

Gojes di harian Metro

Family Day 2015

Esok, 16/05/2015, adalah hari bersejarah buat Family Gojes,
kami akan adakan Family Day, whoaaaa excited! hehehe.
kami semua tazabar menunggu hari esok,
mcm mcm games yang ada, mcm mcm makanan ada,
yang penting, dapat mengeratkan hubungan kami satu sama lain.
Ramai jugak family yg join, mst meriah gila,
segala tempat dirahsiakan dulu yek! hehehe
kata Teaser kannnnn! hehehe.
nanti minggu depan aku share semua okay!



Ni pembalut hadiah untuk hadiah aku,
ada acara tukar tukar hadiah nanti,
cute kan Wrap aku, hehehe.ahhhh tazabarrrrrrrr~
hahahaha.

FB page GOJES BLOGGER SUPERMOM AND BABY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...