Image and video hosting by TinyPic

08 May 2015

Tempah Button Badge dan Fridge Magnet Murah

Stamp And Print Dot Com

aku pernah tertanya tanya, mcm mana dorang ni buat Fridge Magnet
untuk bagi doorgift kahwin tu yek, ada yang cetak di Mug,
ada FM, ada kalender, mcm mcm ada, tapi lepas event KBDO
haritu, kami dapat FM KBBA, baru aku tau, mmg ada servis
cetak FM ni, murah je rupanya, patutlah sekarang ni ramai orang buat.
masa aku kahwin dulu, takde menda menda cm ni.hehehe.

bukan saja boleh cetak FM, tapi boleh mencetak gambar,
teks dan logo secara kreatif ke atas permukaan kaca,seramik,
getah, aluminium, kertas stiker ,pvc ,fabric dan “art paper”
nanti adik aku kahwin, boleh lah menyibuk buat.hehehe.
ompompuan kan suka FM FM ni.hehehe.
aku secara tak langsung skrg kumpul FM ni.
biasalah.mak mak kan.hehehe.


Fridge Magnet KBBA


tempahan Button Badge murah

selain FM, korang boleh jugak tempah button badge,
untuk pengapit, untuk doorgift, or lain lain,
harga sangat berpatutan, nak tempah satu je pun boleh,
mmg best ni! tapi takkan lah nk tempah satu je kan,
kalau ikut pakage, lagi murah harga dia.
so sesiapa yang nak menempah,
boleh usha usha dulu blog Stamp and Print dot com.
or klik je pada gambar. segala details ada di sana.
okay!

KLIK GAMBAR


koleksi FM aku, takde lah banyak pun, semua kawan kawan bagi.hehe.ada value tersendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Nanti boleh buat utk EFG pulak..
    #kak azi EFG#

    ReplyDelete
  2. Rara, kak ana pun pengumpul FM tegar.. hehe :)

    ReplyDelete
  3. akak kalau nak buat ,buat cetak baju je kot..Fm ni suka yang orang bgi je..hahahaha..tapi kalau nak bagi kat orang akak suka Fm yang seramik..ada akak pi kenduri dia bagi Fm yang nipis macam polastik tu...sayang je bila nampak ada yang buang2..dah la akak ni kedekut..heheheh

    ReplyDelete
  4. Wah menarik ni..blh laa tempah nnt..

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com