02 June 2015

Anak Dara Che Ta dah 7bulan - Awat comei hangat!!

Pejam celik dah 7bulan anak Che Ta, dan semakin comels gila! Geram.betul aku.bukan comel gila, tp comels nak mampussss!!! Geram betul aku, kenapa kau comels sgt anak oiii!! Dah lah putih, bambam! Hishh geram geram!

10 comments:

yoorin melacolea said...

anak dara che ta ni memang camera loves her lah!!! gambar semua cantik2.. anak2 org biasa nampak camera belum tentu laa nampak camera terus senyum cantik mcm ni.. sobss sobbss!!

irra yyan said...

rara, feeling2 nk ada baby jer ni..hihi

amalza abdullah said...

Muka baby che ta ada iras muka marian rivera waktu baby, x cayer cer google

DRAMATIC UNIQ said...

pipi tu kalau dapat gigit tu.. eeeeeee...!! geramnya....!! :)

Nazlee Ismail PCL said...

mak pak dia comey..harus la. Anak rara pon comey gak..

Aisya A. said...

ya allah comelnye lah. pipi tu kan rasa mcm nak gigit2 je! hehe

Fifi Nadhrah said...

omelnyeeeee

mas saari said...

melting tengok dia.. tersangatlah comel!!

khaty aiman said...

masyaAllah..lindungilah ciptaan Allah yang sangat comel ini dari segala keburukan orang

nadiah hanum said...

Comeyyyy sangat...semoga baby ni memiliki akhlak yg mulia, secantik wajahnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...