Image and video hosting by TinyPic

02 June 2015

Anak Dara Che Ta dah 7bulan - Awat comei hangat!!

Pejam celik dah 7bulan anak Che Ta, dan semakin comels gila! Geram.betul aku.bukan comel gila, tp comels nak mampussss!!! Geram betul aku, kenapa kau comels sgt anak oiii!! Dah lah putih, bambam! Hishh geram geram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. anak dara che ta ni memang camera loves her lah!!! gambar semua cantik2.. anak2 org biasa nampak camera belum tentu laa nampak camera terus senyum cantik mcm ni.. sobss sobbss!!

    ReplyDelete
  2. rara, feeling2 nk ada baby jer ni..hihi

    ReplyDelete
  3. Muka baby che ta ada iras muka marian rivera waktu baby, x cayer cer google

    ReplyDelete
  4. pipi tu kalau dapat gigit tu.. eeeeeee...!! geramnya....!! :)

    ReplyDelete
  5. mak pak dia comey..harus la. Anak rara pon comey gak..

    ReplyDelete
  6. ya allah comelnye lah. pipi tu kan rasa mcm nak gigit2 je! hehe

    ReplyDelete
  7. melting tengok dia.. tersangatlah comel!!

    ReplyDelete
  8. masyaAllah..lindungilah ciptaan Allah yang sangat comel ini dari segala keburukan orang

    ReplyDelete
  9. Comeyyyy sangat...semoga baby ni memiliki akhlak yg mulia, secantik wajahnya...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com