30 June 2015

Apa perasaan bila terpaksa buka puasa sewaktu azan Asar

Ni bukan sebab kita nak berbuka, bukan sebab kita suka suka, tapi sebab terpaksa berbuka puasa, TERPAKSA!! aku punya semangat nak solat Asar siang td, tup tup masuk toilet, Allahuakbarrrrr, kenapa lah pasa pukul 6pm, kenapaaaaaaaa. Hahahaha. Bukan aku nak menyangkal kehendak alam, tapi sedikit kecewa je.hahaha. patut lah moody kemahen, rupanya Allah nak bagi cuti. Aku post status kat FB tadi, rupanya ramai mengalami hal seperti aku ni, bukan aku sorg pon, ada yg lagi sadis, kul 7pm baru nak period, hahahaha.nangis laju laju. Tapi apa boleh buat, demi melepas kan geram, g minum soya 3 gelas! Puas hati. Hahahaha.

3 comments:

Ummul Azkee said...

hahahaaha..dah agak dahh

Nurzakiah Hanum said...

sabar ya

Chot said...

Hahah..mmg sadis. Tp nk buat mcm mne...bukan paip air bole thn2..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...