Image and video hosting by TinyPic

30 June 2015

Apa perasaan bila terpaksa buka puasa sewaktu azan Asar

Ni bukan sebab kita nak berbuka, bukan sebab kita suka suka, tapi sebab terpaksa berbuka puasa, TERPAKSA!! aku punya semangat nak solat Asar siang td, tup tup masuk toilet, Allahuakbarrrrr, kenapa lah pasa pukul 6pm, kenapaaaaaaaa. Hahahaha. Bukan aku nak menyangkal kehendak alam, tapi sedikit kecewa je.hahaha. patut lah moody kemahen, rupanya Allah nak bagi cuti. Aku post status kat FB tadi, rupanya ramai mengalami hal seperti aku ni, bukan aku sorg pon, ada yg lagi sadis, kul 7pm baru nak period, hahahaha.nangis laju laju. Tapi apa boleh buat, demi melepas kan geram, g minum soya 3 gelas! Puas hati. Hahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com