03 June 2015

Australia Village di Melaka - MASBRO VILLAGE

Hotel Boutique 


Memula tengok kwn share di FB, org kata Australia Village,
aku pon mcm percaya lah, sebab aku pergi Aussie pon tak pernah
pergi tempat mcm ni, tapi sekali pandang mmg nampak mcm kat
oversea, hehehe.jarang nak ada tempat mcm ni kat Malaysia.

tapi bila tengok betul betul, dorg kata mmg kat Malaysia,
rupanya kat Melaka je.hahaha.sabar jelah aku,
banyak sgt tempat cantik cantik kat Melaka skrg,
mmg bertambah tambah jem lah kat Melaka tu,
tobat pulak rasa nak jalan Melaka.

MASBRO VILLAGE, Melaka


- Boutique Homestay 
- Open for rental at RM250.00 per unit for 1 night (promotion price)
Maximum 6 pax per unit.
- Living hall with dining table, sofa, and tv.
- Kitchen equipped with microwave, refrigerator, water kettle and utensils.
- 2 queen-sized bed (first floor) and 1 sofa bed (ground floor)
- Fully air-conditioned. 2 toilets with water heater.
- Ample parking
- Gated
- 7 km to Malacca Town
- 12 km to Tg. Bidara
- 6 km to Ayer Keroh
- 5 minutes walking to Tesco Cheng Stadium Hang Jebat
- Call or Whatsapp : 0123704038 Shah Darma Amanti / 0133136872 Mazlan

MASBRO VILLAGE

MASBRO VILLAGE

MASBRO VILLAGE

MASBRO VILLAGE

MASBRO VILLAGE

MASBRO VILLAGE

MASBRO VILLAGE

Bukan entry Review, tapi saje share benda best! try lah korg g!
aku pon nak pergi lah nanti.bawak mak and adik2.

15 comments:

Papaglamz said...

serious unik... ad masa nk g la.. buat budjeting..

Eka Tikah said...

kite org melake ni bilalah nak pergi. hikhik

Mirabeads azi said...

macam menarik jer tempat ni....
kena cuba jugak la...
nanti nak balik kg riki tempat ni
#clickclicknufnang

Syima Yusuf said...

best ni boleh try

Syima Yusuf said...

Best ini boleh try...

mshazadoes said...

wah2 ala kat obesea gitu.

mama tisya said...

tu la tgk aritu ada kwn share...dh tkpyh p overseas nk try stay umh camni kn

eima said...

menarik .....

Chekgu Azrine said...

Nak try la dok smlm nti.sure best!!!

DRAMATIC UNIQ said...

memang menarik kan..
bagus strategik pemasaran dia, buat yg lain dari yang lain mcm ni... :)


*jom geng gossip girl gi bercuti kat Melaka... jom..!!*

♥TheOnlyFarah♥ said...

Unik la rara..mesti best! Ermm kalau ada plan pi area sana boleh la try stay situ..=D

SweetLikeWhat said...

comel gila..jom pergi sama2 nak

SweetLikeWhat said...

comel gila..jom pergi sama2 nak

anis abdullah said...

Wajibla pergi ni!

elly khalid said...

wah,,,mmg ada plan nk bwk kids p melaka...ttbe tgk pulak rumah ala2 kat aussie.. rupanya ada kat melaka.. mcm leh try jerkkk..kan??.. heheheh..

ceria2 singgah blog elly...
5 SEBAB KENAPA IBU BERPANTANG NAK KEMBALI MANTAP!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...