Image and video hosting by TinyPic

26 June 2015

Baju Raya Serendah RM99 dari ZALORA

Zalora Raya 2015 Collection


kami mmg peminat Zalora, 1 benda yang best bila beli dgn Zalora ni,
brg sampai cepat, harini order, Esok dah sampai, sangat sesuai dgn mereka
yang mmg jenis tak menyabar, kihkih, ( mcm aku lettew )
tahun ni, baju raya 2015 Zalora, mmg cantik cantik,
dan kalau korang tak percaya, boleh tengok di http://www.zalora.com.my/
dan harga pula serendah RM99 sahaja! tak percaya kan!
TAPI, percayalah!

Baju Raya Berkualiti dari Zalora


adik ipar aku dah 2 3 helai beli baju raya kat Zalora,
aku pegang dan tengok material dan juga jahitannya,
mmg cantik, dan kemas, aku suka gila!
kain dia, bukan kain cikai dan murah tau, kain jenis tebal,
selesa untuk di pakai di pagi Raya nanti.

kalau rajin, korang boleh tambah beading mcm adik ipar aku buat,
mmg cantik sangat lah! suka gila aku!
aku dulu nak beli, bila tangguh tangguh, so terus takde size,
sedih tauuuu! korang mana yg badan kecik kecik,
boleh lah try usha usha, mana tau nak tambah koleksi pagi Raya ke.
jom tengok baju baju yg berharga RM99 dari Zalora.

cantikkan! so terjah : 

http://www.zalora.com.my/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. moden design ni..
    tak sesuai utk ahkak yang berjiwa tradisional ni..

    cewaahhh...!!

    padahal sedar diri tak kurus..
    so, sekali lagi.. mampu tengok je lahhh...
    hahahahaha... :)

    ReplyDelete
  2. santekkkkk..murah pulak tu..blh la wat pakai raya bg yg blm beli lg tu..

    ReplyDelete
  3. Sbb xtahu kualiti tu jd pyh sikit nk beli baju kurung online..uhuk

    ReplyDelete
  4. Cantik...

    Teringat lg dua thn lps dpt baucer baju raya tp x tebus:(

    Agaknya kalau dh mula beli kat zalora gian kot. Akak ni x blh mula.. Hihihi.. Nk usha pump jugak.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com