26 June 2015

Baju Raya Serendah RM99 dari ZALORA

Zalora Raya 2015 Collection


kami mmg peminat Zalora, 1 benda yang best bila beli dgn Zalora ni,
brg sampai cepat, harini order, Esok dah sampai, sangat sesuai dgn mereka
yang mmg jenis tak menyabar, kihkih, ( mcm aku lettew )
tahun ni, baju raya 2015 Zalora, mmg cantik cantik,
dan kalau korang tak percaya, boleh tengok di http://www.zalora.com.my/
dan harga pula serendah RM99 sahaja! tak percaya kan!
TAPI, percayalah!

Baju Raya Berkualiti dari Zalora


adik ipar aku dah 2 3 helai beli baju raya kat Zalora,
aku pegang dan tengok material dan juga jahitannya,
mmg cantik, dan kemas, aku suka gila!
kain dia, bukan kain cikai dan murah tau, kain jenis tebal,
selesa untuk di pakai di pagi Raya nanti.

kalau rajin, korang boleh tambah beading mcm adik ipar aku buat,
mmg cantik sangat lah! suka gila aku!
aku dulu nak beli, bila tangguh tangguh, so terus takde size,
sedih tauuuu! korang mana yg badan kecik kecik,
boleh lah try usha usha, mana tau nak tambah koleksi pagi Raya ke.
jom tengok baju baju yg berharga RM99 dari Zalora.

cantikkan! so terjah : 

http://www.zalora.com.my/

5 comments:

SweetLikeWhat said...

murah!!jom shopping!

DRAMATIC UNIQ said...

moden design ni..
tak sesuai utk ahkak yang berjiwa tradisional ni..

cewaahhh...!!

padahal sedar diri tak kurus..
so, sekali lagi.. mampu tengok je lahhh...
hahahahaha... :)

dalila said...

santekkkkk..murah pulak tu..blh la wat pakai raya bg yg blm beli lg tu..

Chekgu Azrine said...

Sbb xtahu kualiti tu jd pyh sikit nk beli baju kurung online..uhuk

ummi aqilah (LM) said...

Cantik...

Teringat lg dua thn lps dpt baucer baju raya tp x tebus:(

Agaknya kalau dh mula beli kat zalora gian kot. Akak ni x blh mula.. Hihihi.. Nk usha pump jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...