15 June 2015

Berkongsi Rezeki dengan kawan kawan

Setiap kali lepas aku balik Pos barang customers, aku akan belikan apa apa makanan untuk office mate aku, tak lah selalu sangat, adalah sebulan sekali ke gitu. Rasa happy sgt dpt bg kawan kawan makan, selalu beli goreng pisang ke, kopok lekor ke, apam balik ke, mcm harini, aku beli apam balik je, apam balik JASIN katanya.hehehe. kawan kawan office aku pon mmg jenis suka bg makan, kdg kdg beli itu beli ini, semua mmg tak kedekut.

Benda ni xleh cite kt FB, nt org kata kita riak.hahaha.kt FB skrg sensitip sikit, kita nak share, dia kata kita riak, haih mcm mcm kan! Belanja kwn makan, tidak kira lah berapa nilai makanan tu, tetap akan membuatkan kita bahagia, insyaAllah boleh memurahkan lg rezeki kita. Islam itu mudah. Islam itu indah. Try lah! Lg bagus jika sedekah ke rumah anak anak yatim. Semoga segala urusan kita dipermudahkan. AMIN.

14 comments:

Festy Winda Sari said...

cantik na cik blog u, moga2 u nak kunjung balik kat blog i
http://festyisme.sharethisstory.net/id-118906-2166
and
http://gfoodiary.blogspot.com/2015/06/pizza-buah.html

happy blog walking :D

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Lea IsNawi said...

samala...suka bawak makanan g opis.
kalo makan sorg2 x best

ewento marcello said...

fuhlamak. apam balik tu. my feveret. tp smpi skrg apam tu tak tau balik mana....

Chekgu Azrine said...

Alhamdulillah..
Semoga murah rezki kita semua

Sheila Adziz said...

Allhamdulillahhh... rzeeki YA Razzaq....

ameris said...

akak pun suka kongsi rezeki tap jemaat. lagi murah rzki Insyaallah Raa bg maju bisnes.

yoorin melacolea said...

rezeki untuk dikongsi... Tu part rezeki kawan2 rara tu.. =)

mshazadoes said...

murah rezeki awak rara :)

Fendi Rocka said...

memang seronok jamu orang makan

siti hajar said...

Sape makhluk kata ko riak wehhh... Meh aku cili dia

Cikk Mimin said...

nak 1 opismate dgn kak rara laa ! hahaha

eima said...

semoga murah rezeki

SweetLikeWhat said...

tahnye benci aku fb tu..up ape pun semua nak cakap riak..tak paham aku..

aku pun ada sorang kawan opis mcm ko ra..kalau die kuar ke mana balik mesti bawak macam2 jenis kuih!best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...