Image and video hosting by TinyPic

04 June 2015

Bila balik kampung, penyakit M kuat!

Penyakit aku, bila balik Ipoh, penyakit M ( malas ) aku kuat sangat! Semua malas, cuma ada 1 je benda rajin, iaitu MAKAN! HAHAHAHA. Hadehhh~ aku kalau balik Ipoh, aku dilayan macam puteri raja, Princess pulak banyak dayang dayang jaga.hehe.so lagi lemak lah aku, lemak dan menternak lemak.hehehe.

Ni tadi baru lepas teman mak aku berbuka puasa, lepas makan makan lepak lagi, pas tu jap lg.keluar kejap, nak pergi Kinta River Front, katanya dah mcm mcm ada kt sana. So nak bawak princess lah.apa apa aku story.heee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. hahaha . mmg sesuai dgn penyakit m . Malas dan Makan.

    ReplyDelete
  2. Kalau balik kampung, memang M pun ikut sekali kot? Hihihi

    ReplyDelete
  3. sama la kita, kalau blk kg konon2 nak rehat jer..hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com