04 June 2015

Bila balik kampung, penyakit M kuat!

Penyakit aku, bila balik Ipoh, penyakit M ( malas ) aku kuat sangat! Semua malas, cuma ada 1 je benda rajin, iaitu MAKAN! HAHAHAHA. Hadehhh~ aku kalau balik Ipoh, aku dilayan macam puteri raja, Princess pulak banyak dayang dayang jaga.hehe.so lagi lemak lah aku, lemak dan menternak lemak.hehehe.

Ni tadi baru lepas teman mak aku berbuka puasa, lepas makan makan lepak lagi, pas tu jap lg.keluar kejap, nak pergi Kinta River Front, katanya dah mcm mcm ada kt sana. So nak bawak princess lah.apa apa aku story.heee.

6 comments:

aswaleyla said...

hahaha . mmg sesuai dgn penyakit m . Malas dan Makan.

Nadia Johari said...

hhahaha..makan memang tak malas

ros_reeza said...

Kalau balik kampung, memang M pun ikut sekali kot? Hihihi

RahimAim BudakPrihatin said...

Untung ler...

SweetLikeWhat said...

balik kg mmg nikmat!

Cikgu Norazimah said...

sama la kita, kalau blk kg konon2 nak rehat jer..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...