Image and video hosting by TinyPic

09 June 2015

Bila Blog Down!

Sebagai blogger, bila blog x boleh bukak, mmg azab lah, perang sana sini, hahahahaha. Nasib lah dah ok tu, kalau tak, mau tak tido malam aku ni, aku dari petang td dah perasan, kenapa blog mcm beratttt je, nk ping pon tak boleh, tup tup magrib td ramai PM, tanya blog aku leh bukak ke tak, aku try try pon x boleh, huaaaaa terus x selera makan wehhhh, nasib lah sekejap je, acik kata server kena attack, haih sape lah yg rajin sgt nak attack attack nk hack kan.hurmmmm.jgn bergurau mcm ni, kami blogger tak suka tauuu! Hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. aiyokk memang cuak bila tak boleh buka..nasib sekejap je

    ReplyDelete
  2. blog nak rehat lah tu..kerja keras sangat

    ReplyDelete
  3. tiba-tiba, rasa gelap je dunia.. huhu

    ReplyDelete
  4. Kak Rara... dia saja attack-attack manja tu..hehe

    ReplyDelete
  5. Nasib baik tak berlarutan.
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  6. server aida always ok.
    aida yg x ok ha ha ha...
    selalu blog lemau terbiar :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com