09 June 2015

Bila Blog Down!

Sebagai blogger, bila blog x boleh bukak, mmg azab lah, perang sana sini, hahahahaha. Nasib lah dah ok tu, kalau tak, mau tak tido malam aku ni, aku dari petang td dah perasan, kenapa blog mcm beratttt je, nk ping pon tak boleh, tup tup magrib td ramai PM, tanya blog aku leh bukak ke tak, aku try try pon x boleh, huaaaaa terus x selera makan wehhhh, nasib lah sekejap je, acik kata server kena attack, haih sape lah yg rajin sgt nak attack attack nk hack kan.hurmmmm.jgn bergurau mcm ni, kami blogger tak suka tauuu! Hahahaha

6 comments:

Nadia Johari said...

aiyokk memang cuak bila tak boleh buka..nasib sekejap je

Fendi Rocka said...

blog nak rehat lah tu..kerja keras sangat

Zizie Zack said...

tiba-tiba, rasa gelap je dunia.. huhu

RahimAim BudakPrihatin said...

Kak Rara... dia saja attack-attack manja tu..hehe

Mirabeads azi said...

Nasib baik tak berlarutan.
#clickclicknufnang

adianiez AIDA said...

server aida always ok.
aida yg x ok ha ha ha...
selalu blog lemau terbiar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...