02 June 2015

Buffet Ramadhan 2015 - Grand BlueWave Hotel Shah Alam

Promosi Buffet Ramadhan 2015


Sebelum masuk bulan Ramadhan, para Blogger akan dijemput
untuk menghadiri food review. Tahun ni, aku berpeluang lah
menghadiri Food Review bersama sama dengan blogger lain
di bawah Kelab blogger Ben Ashari. Pergi makan beramai ramai ni best
sangat! walaupun bukan bulan puasa, tp menahan lapar dr pg tu,
dah mcm puasa rasanya.hehehe.

pada 20 Mei 2015 yang lalu, Grand BlueWave Shah Alam mengadakan
Food Testing sempena Promosi untuk Bufet Ramadhan dengan tema,
Sinaran Ramadhan - Dalam Anugerah Iftar, Terserlah Cahaya Keimanan
di Restoran Royale Songket mereka,bermacam macam makanan yang ada,
mereka menghidangkan makanan berkonsepkan Bazaar Ramadhan,
seperti di bazar ramadhan,bermacam makanan yg ada kan?
so begitu lah konsep yang mereka ingin kan.
dan kita? mesti lah rambang mata! hahaha.

Buffet Ramadhan 2015

Pakej Buffet Ramadhan Hotel Grand BlueWave 2015


terdapat 2 pakej yang disediakan di sini,
Barakah Al-Mubarak pakej di Restoran Royale Songket
bermula dari harga RM125 untuk Dewasa dan RM70 untuk kanak kanak
untuk weekend dan Public Holiday, TAPI, mereka ada pakej Istimewa
apabila, bermula dari 1st Ramadhan - 10th Ramadhan harga pakej
hanya RM90 untuk dewasa dan RM58 untuk kanak kanak dan
Warga emas.

Untuk Pakej Fitrah Al-Mubarak pula,
bermula 11th Ramadhan - 27th Jun 2015,
dr Isnin hingga Jumaat adalah RM90 untuk dewasa
dan RM58 untuk kanak kanak dan warga emas.

Menu Istimewa Bufet Ramadhan Grand BlueWave Hotel 2015


Setiap kali ada bufet ramadhan, sudah pasti akan ada menu menu special
dr chef kan? so untuk bufet ramadhan kali ni,
perut korang akan happy gila sbb Chef menyediakan menu
hebat seperti, Mee Udang Sado, Roasted Mutton, Turkey Kebab,
Skewer, Ayam Golek Percik, Cendol, Fresh Air Kelapa Muda,
dan ada 250 hidangan yg lain! hahahaha gila kan!
jom tengok gambar hidangan yang sempat aku zoom!

































Ruang Solat Disediakan


Bagi mereka yang ingin menunaikan sembahyang sebelum makan,
pihak GBWHSA juga menyediakan Gasing Hall sebagai Surau untuk
menunaikan solat secara berjemaah.

Promosi Sinar Ramadhan 2015 akan bermula pada 1 Ramadhan
untuk membuat tempahan awal

telefon 03-55118811 atau

Sales and Marketing Department
ext : 2801, 2804 dan 2806.

So! apa tunggu lagi! cepat book okay!

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

Untungnya.. xde la.plak kelab blog aktif kat ipoh ni.. huhu

Fifi Nadhrah said...

pernah berbuka dekat blue wave sekali.. terbaik!~

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi

mas saari said...

kalau ada rezeki boleh datang buka puasa kat sini..

Eny Abdullah said...

sedapnyaaa.. ni baru betul betul buffet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...