24 June 2015

Cara buang angin secara semulajadi

Teh Ginger Lemon


Sape sini yang perut buncit? Banyak angin? Sembelit? Ni ha nak recommend teh yang dibawa masuk dari UK oleh safiyyah osman (blogger). Memang best selling and berkesan sgt. Korang kena try! 

Teh ni memang superb tiptop meletop gila kalau nak buang angin atau kempiskan perut. So far dah terjual lebih 200 kotak dalam masa 3bulan.

Tea ni sangat sangat-sangat meletop pada orang yang :

-perut buncit.
-orang yang banyak angin.
-Sembelit tahap sederhana atau teruk.
-metabolisma rendah,jenis 3-4 hari baru berak walau makan gila-gila punya sumbat.
- Nak detox badan.
- kerap demam & selesema.
- Rambut gugur dan kulit kepala tidak sehat.

Sesuai untuk orang yang tengah diet dan berpuasa. 
Sesuai juga pada bf mommy.

Sekotak ada 20 sachet. 1sachet 2x penggunaan.

Harga sekotak cuma RM23!! Tiada gula tambahan. 
Tiada pewarna tambahan. Bahan yang digunakan adalah 
REAL FRUIT & REAL FLOWER.

Caffeine FREE.

Untuk more detail boleh terus ke instagram 

@safiyyahosman.shop 
@safiyyahosman.shop 
@safiyyahosman.shop .

Atau boleh terus ke link ini untuk baca tentang tea dan feedback customer.

http://www.sweetlikekisses.com/2015/03/tea-lemon-ginger-untuk-buang-angin-dan.html


5 comments:

ArELeEz said...

cam best jerr.. & cam nak try jerr.. tqlah sbb share.

Fendi Rocka said...

lepas minum layan kentut la?

zulhilmitempoyak said...

unlimited kentut ke apa nnt?

Innanie Ariffin said...

bagus jugak ni! tapi rasa ginger sangat ke kak?

DRAMATIC UNIQ said...

halia....??!!
owwhhh cannot d'telan lah jawabnya.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...