25 June 2015

Hati tak senang

Aku ada satu masalah yg kronik, aku suka memikir satu masalah tu dengan serius, contohnya : tadi aku beli baju, baju tu aku nak padankan dengan songket yg aku beli, tp tuptup x padan, dan lg 1 hal, baju tu sedang molek kat badan, tp sampai tang perut, dia ketat! Huh! Stress aku! Perut moncit mcm mengandung 2 bulan! Haihhhhh stress stress!!! Baju tu dah lawa dahhh.geram lahhhh.nak tukar pon xleh.sbb baju tu mmg free sizeeee.tp jenih free size cutting kecik, aku ni suka perasan kurussss.hahaha.so skrg mcm mana ni! Huaaaaa.sedih lahhhh!!! Dr tadi aku fikirrr je, mcm mana aku nak pakai baju tu, dan aku fikir mcm ni, nak tak nak, aku kena kurusss!! Sebelum raya, kena kurus sikit lagi.hahaha. chaiyok safura!

5 comments:

Diana Rashid said...

Itu je cara yang ada Ra..kuruskan sebelum raya..jangan makan nasik dah..makan sup sayur je Ra hari2..heheh

boni kacak said...

HAHAHAHAHA.. perut buncit macam mengandung dua bulan.. tu kelako

Fendi Rocka said...

sempat lagi nak hantar kat kedai pakistan suruh alter size

DRAMATIC UNIQ said...

laaaa.. ye ke..
takpe.. sempat lagi nak kurus.. InsyaAllah.. :)

jangan fikir sangat lah..
nanti perut makin buncit..
(ini mitos)

:p

ummi aqilah (LM) said...

Br mgu pertama puasa. Nnt raya muat elok la baju tu rara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...