Image and video hosting by TinyPic

23 June 2015

Instant Shawl Tak Payah Gosok

Instant Shawl Paling senang nak pakai


harini adalah hari yang paling letih, hahaha, yelah, puasa kan,
mana tak letih, semalam aku EL, sbb sangat sangat tak larat,
lemau gila badan, haih! kenapa lah agaknya, sblm sblm ni tak de pun,
maybe sbb anak semakin besar kot. #ehh, hahaha. anak makin besar,
makin banyak akal dia aku nk kena layan, kadang kadang pening kepala,
kdg kdg rasa lucu pun hade.

Masuk Ramadhan haritu, aku ambil semula stock instant shawl,
sbb ramai sangat yang tanya, so masukkan balik, aku ambil pon x banyak,
sbb malas nk simpan stock. jual sikit sikit, sesiapa yang nak lg nanti,
aku akan ambil lg, ni pun dah tinggal beberapa helai je lg,
seronok sangat jual Instant Shawl ni, sbb orang suka,
nak nak yang tak payah gosok tu, lg org suka!

sesiapa yang nk order, boleh wasap aku eh,
ada sikit je lagi tu, kalau ada yg nak lg, nanti aku ambil lg,
aku xleh amik banyak, sbb malas nk simpan stock.
hehehe.Whatsapp rara 019 477 4240.


TIA.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. org labuan cari shawl ni..akak tgh promote..thihiiii...

    ReplyDelete
  2. rindu nak baca Rara update pasal life and Pincess.. :)

    ReplyDelete
  3. semoga murah rezeki rara lagi...love u babe...eh nak bagi tau ari tu julia dah beli majalah yang rara masuk slot Dove tu tau...wewiitttttttttt u look so gojes

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com