25 June 2015

Jalan KL dah mulai sesak - Gaji + Shopping Raya

Jem dan KL


Jem dan KL mmg tak boleh dipisahkan, boleh saje ROti dan Jem je tak boleh
pisah, Jem dan KL pon tak boleh nak berpisah, asal hujan je jem,
asal lori rosak je jem, semua lah nak jem.hehehe ( jammed )

harini aku terlewat pergi kerja, biasa lah, bila lepas sahur,
solat subuh, then lelap sekejap, sekejap tu means? paham paham lah,
haihhhh, kalau tidur lepas subuh, dia punya gam kat mana tu,
lain macam kan. nak bangun tu, payah sangat, sampai alarm pun
rasa mcm tgh dengar lagu Dealova.hahahaha.

last last lewat lah pergi kerja, nasib lah meeting harini ditangguhkan,
kalau tidak, mantiklah nakkkk~ hehehe. disebabkan dah lambat,
terpaksalah mandikan Princess siap siap, sbb kat school
kul 9am semua budak dh siap mandi, karang tak pasal Princess sorg
je yg belum mandi.

masa OTW pergi kerja tadi, jalan xde lah jem
tapi korang tau jem kat mana? hah! jalan sebelah,
jalan yang nak naik ke Midvalley, hahaha.amboiii sangat kan,
mentang mentang dh nak gaji, semua nk merbu Mid,
korang ni tak kerja ke hape?

aku pun baru ingat nk ke midvalley, nak habiskan voucer,
tapi kalau gitu gayanya, hmm tak payah lah, kang sangkut dlm sesak,
nk cari parking je, dh habis dah lunch hour.

so, kemana korang harini? nk g shopping lettew~
ingat, jangan membazir, beli mana yg perlu je tau, hehe
oklah! bai!

2 comments:

AnneRaini said...

aik pagi2 midvalley dah jem? tolong bukak kedai ke hape? hehe

DRAMATIC UNIQ said...

hahahahahaa...
semua takzaaabbbaarrr nak shopping raya..
takut sangat barang2 kat mid v tu abisssss... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...