25 June 2015

Koleksi Baju Raya 2015 dari MinimaLace

Minimalist Muslimah Fashion Wear


Macam tak percaya, Fatin kawan sekolah aku masa form 1 dulu,
kini dah ada sebuah butik, butik baju yang meletops! sangat cantik sangat menarik
dengan koleksi koleksi baju yang sangat fashionista, sape kata kita sebagai
muslimah tak boleh berfesyen? sapa kata?

Sekarang ni, nk berfesyen sambil ingin menutup aurat adalah sangat mudah,
contoh mcm butik MinimaLace, mmg mementingkan fashion yang
menutup aurat. so kita tak perlu risau. korang pasti akan rambang mata.

owner minimaLace

MinimaLace


Shah Alam based muslimah fashion brand Minimalace was founded in 2013 by Fatin Liyana and Co. We here at Minimalace are inspired by the youth culture, the simple minimalist concept and the elegance of lace. We only use high quality materials and the attention to detail to match it. 

We intended to create a fashion line that are modern, chic, glamorous but yet affordable for everyone to own it. We are working 24/7 to provide you with the newest design, the most comfortable of materials and the best service we can possibly gives you. Thank you for your endless support.

Koleksi Baju Raya 2015


MinimaLace kini mengeluarkan Koleksi Baju Raya terbaru tau,
so sesiapa yang belum ada baju raya tu, boleh lah terjah ke Butik MinimaLace
dan borong baju raya korang! Koleksi baju, of course lah lawa lawa,
kalau tak lawa, jangan panggil lah MinimaLace, ecewahhhh~
meh nak belanja sikit gambar Koleksi Baju Raya 2015 dr MinimaLace

Baju Raya 2015
Baju Raya 2015
Baju Raya 2015

amacam? mengancam tak?! gila lawa kan! kalau korang nak tau lain lain
design, boleh usha kat FB MinimaLace! mcm mcm lagi ada kat sana!
oh lupa nak bagi tau, Sabtu dan Ahad ni, 27 dan 28 Jun 2015,
Butik MinimaLace akan mengadakan SALE tau!
so kalau korang pergi sana, sebut nama Safurara,
mesti akan dapat diskaun, so try lah! hehehe.
sebut nama aku 3 kali, hahaha. eh ni seyes ni,
disebabkan tokei kawan aku, so ada keistimewaan kat situ.
hehehe. korang yang belum ada baju raya tu, cepat lah pergi.


kalau korang berminat dengan baju kurung Myraa yang meletop letop
pada raya 2014 tahun lepas, dorg pihak MinimaLace dah restock kurung Myraa ni,
aku dah tengok sendiri Baju Kurung Myraa ni, mmg cantik wehhhh!
aku tempah saje baju ni RM370, tapi dengan MinimaLace,
hanya 200++ je! mmg murah, dah lah kain berkualiti.
Kurung Myraa ni sangat sesuai untuk yg nk menikah or nak jadi bridesmaid,
mmg sangat sesuai, dengan kain yg selesa dan design yang,
hurmmm, xtau mcm mana nk describe, cantik sangat!
hot Selling tau Kurung Myraa ni.

Butik Minimalace Shah Alam


Butik MinimaLace ni berdepan dengan Fiska Shah Alam,
dan sederet dengan speedmart, korang mesti senang nak cari,
tak susah punya lah! kompom! nanti aku sertakan alamat skali ye.
aku dah pilih dah baju raya aku, nak tengok tak?



Baju Raya 2015

di bawah ni, baju yang telah aku test untuk baju raya tahun ni,
cuba teka, aku pilih yang mana? hehehehe.mmg rambang mata,
tak tau nk pilih yg mana, mcm nk pengsan rasa!
sape teka betul! dapat hadiah,hehehe




Koleksi Baju Raya Sedondon Mak dan Anak


MinimaLace juga mengeluarkan baju sedondon mak dan anak tau!
so tak yah pening pening jugak nak cari tailor, hehe.meh tengok koleksi 
terbaru ni, baju ni available kat butik pada 27 dan 28 Jun ni tau! so save the date!

classic kurung - RM179
baju anak RM99 (2/3 tahun, 4/5 tahun, 6/7 tahun)

Tepuk dada, tanya poket! hehehe.harga berpatutan!


so, kalau nak rambang mata bersama sama dengan aku,
sila terjah butik MinimaLace di shah alam,
butik fasion muslimah.

B-9-1 Jalan Serai Wangi G 16/G Alam Avenue Section 16, 
40200 Shah Alam, Malaysia

03-5523 4408

untuk order atau fasion terbaru :




5 comments:

LiNda said...

Cantik2nye baju dia...menangis tepi bucu katil. Baru ade sehelai bju raya ni, blom sempat nk bershopping lagi

ummi aqilah (LM) said...

Cantiknyaaaa kalau lah dpt sambar satu. Terliur glurp glurp glurpp akk tgk rara. Tp jauhnya nk terjah

Innanie Ariffin said...

cantiklah semua design dia kak. elegant tapi masih lagi nampak tradisional! :)

SweetLikeWhat said...

lawa lah yang classic tu...

aku teka ko ambik yang color hitam tu!

betul tak?dapat hadiah tak?hahaha

sbb yang hitam tu elegant betul ko pakai..hehe

DRAMATIC UNIQ said...

wahhh...!! untungnya kawan dengan tokey butik.. hehehehehe.. :)

yang koleksi mak dgn anak colour hijau army tu lawa...!!
tapi i olls is tak kurus sangat, so.. mampu tengok je lah.. hahahahahahaa... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...