Image and video hosting by TinyPic

23 June 2015

Mensive Hair Tonic - Penyelesaian kepada PELBAGAI masalah rambut

PENYELESAIAN Segala Masalah Rambut


Pernah jumpa tak orang muda muda lagi, kepala dah botak?
pernah jumpa x orang yang rambutnya gugur bersepah sepah,
pernah jumpa tak orang yang rambutnya taknak tumbuh tumbuh dah?
pernah ke tidokkkk! hehehehe. kalau pernah, bagus lah!
aku tak pernah jumpa, #ehh hehehe, ko gila tak pernah jumpa,
orang zaman skrg ni, muda muda dah kepala botak,
sebab apa? banyak fikir masalah duit, lepas tu kalau yg baru lepas bersalin ni,
rambut gugur, jangan cerita lah, mmg menakutkan dan mengerikan.

TAPI! jangan risau, sekarang ni kita ada SOLUTION untuk masalah
rambut ni, masalah rambut gugur, masalah kepala botak,
masalah rambut banyak uban, masalah kulit kepala berminyak.
hah banyaknya masalahhhh~ hehehe.

Mensive Hair Tonic

Mensive Hair Tonic

Apa itu Mensive Hair Tonic?

" Mensive Hair Tonic adalah hair tonic pertama berasaskan air. 25 Kali lebih Serap ke akar rambut berbanding serum atau minyak. Kenapa menggunakan asas air? Sbb penggunaan minyak dan serum pada kulit kepala boleh membantu pertumbuhan rambut dan menyebabkan masalah kelemumur (Ada article di internet) . Ditambah pula dgn cuaca Malaysia yg panas, penggunaan asas air sangat selesa utk si pemakai.

Dibuat mengunakan teknologi estrak terkini dan kaya dengan estrak herba bermutu tinggi seperti Ginseng, Apple Stemcell, limau purut, avocado, kelapa dara, jojoba dan buah pala.

Ginseng mmg dah lama terbukti dari zaman kuno cina mampu membantu menguatkan akar rambut, merangsang pertumbuhan rambut dan mengelak pertumbuhan uban.

Apple Stemcell pula adalah antara penemuan baru scientice mengenai kebaikan dia terhadap mengekalkan kesuburan rambut "

Fungsi Mensive Hair Tonic

Fungsi:

1) mengurangkan rambut gugur

2) menguatkan akar rambut

3) membantu pertumbuhan rambut baru

4) mengurangkan minyak pada kulit kepala

5) mengurangkan kelemumur

6) mengurangkan pertumbuhan uban

Cara Penggunaan Mensive Hair Tonic

Cara pakai sangat mudah, selepas mandi, keringkan rambut,

spray sahaja ke kulit kepala. Urut seditkit n biarkan dia serap ke akar rambut.

Berbau wangi, rasa menthol dan berangin yg akan menyegarkan kulit kepala.

Result positif boleh dilihat sepantas kurang dr 14 hari. (Boleh refer testimoni)






Kehebatan Mensive Hair Tonic

Mensive hair tonic tidak dtg dgn set, tidak perlu shampoo pelebat,
tidak perlu serum pelebat, ckop hanya spray mensive hair tonic 2-3 Kali Sehari.

Sebotol 60ml tahan utk 1-2 bln.

Milik bumiputera, bertaraf GMP n berdaftar dgn

KKM. NOT150100714K

Masalah Rambut Wanita Bertudung

Produk ini Unisex, sesuai juga utk perempuan bertudung.
Produk ini juga sesuai untuk wanita yang bertudung,
wanita bertudung mmg selalu ada masalah rambut kan,
so sesuaiiii menggunakan Mensive Hair Tonic ni ye!






Untuk Maklumat Lanjut atau untuk pembelian :

Website www.mensive.my

Facebook : mensive hair tonic/ Malaya beard co.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. bagus kan..menarik ni..sbb rambut dah mula nk gugur huhuh

    ReplyDelete
  2. woww..!! menarik juga ye..
    kesan seawal 14 hari.. kena cuba ni.. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com