Image and video hosting by TinyPic

03 June 2015

Monster's Crazy Crunchy - Coklat Bubble Rice paling sedap abad ini

Bubble Rice Chocolate paling sedap 


Pengeluar Monster's Crazy Crunchy ni adalah salah sorang ahli
kelab Blogger Ben Ashaari, iaitu ST, aku bangga sgt dengan ST ni
sbb dia seorang pemuda yang sgt humble, baik, dan
pemuda yang sgt berwawasan, idea idea dia sgt membuka mata,
Monster's Crazy Crunchy atau MCC ni sangat popular skrg ni,
sehari berbotol botol pengeluar MCC ni,
kalau korg pergi mana mana kedai pun,
akan ada jual MCC ni.



Rasa Coklat Monster's Crazy Crunchy


aku berpeluang rasa MCC ni masa BDO haritu,
ST menaja MCC ni untuk semua yang hadir masa
hari KBDO.setiap keluarga akan dapat 2 botol MCC
utk tester, tp tu bukan tester, tu kenyang terus.hahaha.
aku sampai berebut dgn suami dan anak.haha.

Rasa coklat MCC ni lain dari coklat lain,
kalau coklat bubble rice lain, coklat dia keras,
tak sedap, manis gula, tapi MCC ni dia bukan manis gula,
dia mmg REAL manis coklat, terasa sgt coklat tu,
coklat pulak banyak! melimpah ruah!
dan bubble rice dia tak lemau,
rangup sampai habis!

huaaaa mmg gila lah Monster's Crazy Crunchy ni,
aku xtau nk describe mcm mana.
ST bak resipi coklat! hahaha.
coklat bubble rice

cara makan coklat bubble rice
bubble rice rainbow
saiz hidangan MCC


Cara Makan Monster's Crazy Crunchy


Cara makan Bubble rice coklat ni senang je,
korang kena rendam kan Jar coklat ni dalam air suam,
or panas, selama seminit, then gaulkan semua,
then boleh makan dengan nikmatnya.
tapi kalau GEMOK aku tak tau yek! hahaha.
kadang kadang tu aku fikir,
biar lah gemuk, asal boleh makan sedap.
hahahaha.

setiap 100g MCC ni 511 kcal tau!
kalau 250gram? berapa? hahahaha.korg kira lah sendiri,
kalau mkn 1 jar MCC, korang dah xboleh makan
benda lain dah dlm 1 hari.hahaha.tu utk yg diet lah,
untuk yang tak berdiet mcm aku!
boleh makan 4 jar terus.hahaha.

Harga MCC hanya RM7 1 jar,
mampu milik kan? hehe.
semua Jar MCC yg aku beli, aku basuh elok elok,
dan simpan.hehehe.sayang lah nk buang.
sbb elok Jar nya.hehe.

anyway, good luck ST! semoga berjaya!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. tengok pun dah tau kesedapnyaa!!!

    ReplyDelete
  2. kena cuba rasa mcc
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  3. teringin teringin. tapiiiii. hehe

    ReplyDelete
  4. Looks yummy..aduhhh... Tapi tekak ni tak leh nak hadam sangat manis-manis time preggy ni..huhu..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com