Image and video hosting by TinyPic

17 June 2015

PM umum bantuan RAYA RM500

Bantuan Raya Rm500 dan Kenaikan Imbuhan Perumahan dari Rm180 - Rm500

Alhamdulillah syukur, nak kata aku tak suka? Mesti lah jujurnya aku bersyukur, sedikit sebanyak dapat membantu kami Rakyat Marhaen ni untuk raya, aku tahun ni Raya di Kelantan, so boleh lah bantu bantu suami aku topup minyak atau tol. Roadtax pon nak mati tu, so banyak benda nak kena settle, dengan bantuan ni, agak membantu lah.

Pm jugak umum kenaikan Imbuhan Perumahan ke Rm300, syukur jugak, walaupun naik Rm120 je, tp ttp syukur, ramai yg risau nanti tol atau barang akan naik, hmmm aku pun risau, tapi ntah lah, aku rasa tu semua terletak pada peniaga, peniaga kena lah consider, takkan lah imbuhan perumahan naik, ko pon sibuk nak naikkan harga barang.agak agak lah.bukan banyak pon.

Apa apa pun aku tetap bersyukur, bulan puasa ni pun, order Pavlova masih diambil, boleh lah topup topup sikit.hmmmm.semoga kita semua dimurahkan rezeki ye.Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com