05 June 2015

Princess dan swimming pool

Princess dan swimming pool tak dpt dipisahkan, kalau balik Ipoh, opah tu turutkannn lah apa yg dia nak, balik Ipoh atau kat KL pun sama, kat KL ada nenek, kat Ipoh ada opah, so budak ni mmg manja melampauuuuu.hahahahaha.

Pg tadi bangun bangun tidur je dia kata, " opah, nak mandi kolam " hmmm amboiii sangat ni! Pg pg dah nak mandi kolam, opah pun ikut je, rajin sgt melayan cucu, nanti kita dah jd opah opah pon mst mcm ni kan.hehe.

5 comments:

yoorin melacolea said...

huhu... tu laa kan.. Manja sangat .. ni pwincess dah pandai request.. Irine tak gheti nak request lg..dah pandai abeslaaaa..

RahimAim BudakPrihatin said...

Kak Rara je jadi opah.along tak..ahha.

ily♥ said...

hihi..seronok je dia baring dlm pool tu..

SweetLikeWhat said...

alolo suka sangat ha siap baring dalam kolam..haha

Cikgu Norazimah said...

amvoi..bestnyer dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...