Image and video hosting by TinyPic

05 June 2015

Princess dan swimming pool

Princess dan swimming pool tak dpt dipisahkan, kalau balik Ipoh, opah tu turutkannn lah apa yg dia nak, balik Ipoh atau kat KL pun sama, kat KL ada nenek, kat Ipoh ada opah, so budak ni mmg manja melampauuuuu.hahahahaha.

Pg tadi bangun bangun tidur je dia kata, " opah, nak mandi kolam " hmmm amboiii sangat ni! Pg pg dah nak mandi kolam, opah pun ikut je, rajin sgt melayan cucu, nanti kita dah jd opah opah pon mst mcm ni kan.hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. huhu... tu laa kan.. Manja sangat .. ni pwincess dah pandai request.. Irine tak gheti nak request lg..dah pandai abeslaaaa..

    ReplyDelete
  2. Kak Rara je jadi opah.along tak..ahha.

    ReplyDelete
  3. hihi..seronok je dia baring dlm pool tu..

    ReplyDelete
  4. alolo suka sangat ha siap baring dalam kolam..haha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com