Image and video hosting by TinyPic

29 June 2015

Princess : ibuu tak nak pakai pampers

Princess makin hari makin hmmmm banyak sgt cakap, kelmarin dia dah start xnk pakai pampers, ok lah, aku cakap tak payah pakai, tapi setiap lima minit aku tanya dia, nak kencing ke.nak kencing ke.penat aku lah.hahahaha.tp elok lah dia kencing dalam toilet.

Harini, balik school, aku mandikan, dia mati mati kata, ibuu tak nak pakai pampers, aku mcm x caye kan dia, tapi dia tetap tak nak pakai pampers, aku pon " ok ok lah, nak kencing ckp ibuu tau! Jgn lupa " " ok ibuu " then tiap 5 minit aku tanya dia, ok lah dia kencing dlm toilet, lepas je solat, dia kata " ibuu nak kencing " tak dan nak bawak g toilet, dah kencinggggg.huaaaaa.nanges!!!

Lepas tu ibuu kata " pakai pamperssss!!! " hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. ibu nye pon.... cepat sangat nak mengalah.. (",)

    Good girl la princess dah taknak pakai pampers, dah pandai cakap.. princess dah besar la ibu... :)

    ReplyDelete
  2. Aish blm pandai cakap lancar lg...so mcm belum bersedia lg nk free diapers..uhuk

    ReplyDelete
  3. ra boleh dah ajar tu..sian die dah rimas kot

    ReplyDelete
  4. ibu la kena sabar sikit ... kira ok la princess sendri yang nak gitu tak yah train ...cuma ibu kena lebih rajin je ...... bagus princess keep it up rara

    ReplyDelete
  5. elok la tu..pandai dh princess..mula2 mmg cmtu rara..mak2 kene la bertabah lap..hehehe..lama2 nanti ok la tu..

    ReplyDelete
  6. terkejut baca tajuk tu, ibu yg xnk pakai pampers ke? kiki

    Weh mula2 memang la terbabas sikit tp lama2 ok la. Harap ibu tabah.

    ReplyDelete
  7. situasi yang lebih kurang sama dengan ai.. nampaknya weekend ni kena ajar semula..

    ReplyDelete
  8. permulaan yang bagus... Semoga berjaya Princess

    ReplyDelete
  9. hehehehehe... terlepas jugaaakkk..
    sabar je lahhh... :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com