29 June 2015

Princess : ibuu tak nak pakai pampers

Princess makin hari makin hmmmm banyak sgt cakap, kelmarin dia dah start xnk pakai pampers, ok lah, aku cakap tak payah pakai, tapi setiap lima minit aku tanya dia, nak kencing ke.nak kencing ke.penat aku lah.hahahaha.tp elok lah dia kencing dalam toilet.

Harini, balik school, aku mandikan, dia mati mati kata, ibuu tak nak pakai pampers, aku mcm x caye kan dia, tapi dia tetap tak nak pakai pampers, aku pon " ok ok lah, nak kencing ckp ibuu tau! Jgn lupa " " ok ibuu " then tiap 5 minit aku tanya dia, ok lah dia kencing dlm toilet, lepas je solat, dia kata " ibuu nak kencing " tak dan nak bawak g toilet, dah kencinggggg.huaaaaa.nanges!!!

Lepas tu ibuu kata " pakai pamperssss!!! " hahaha.

11 comments:

Wawa Yusoff said...

ibu nye pon.... cepat sangat nak mengalah.. (",)

Good girl la princess dah taknak pakai pampers, dah pandai cakap.. princess dah besar la ibu... :)

Chekgu Azrine said...

Aish blm pandai cakap lancar lg...so mcm belum bersedia lg nk free diapers..uhuk

Nurzakiah Hanum said...

semakin membesar

SweetLikeWhat said...

ra boleh dah ajar tu..sian die dah rimas kot

eima said...

ibu la kena sabar sikit ... kira ok la princess sendri yang nak gitu tak yah train ...cuma ibu kena lebih rajin je ...... bagus princess keep it up rara

dalila said...

elok la tu..pandai dh princess..mula2 mmg cmtu rara..mak2 kene la bertabah lap..hehehe..lama2 nanti ok la tu..

Hana Soffelia said...

terkejut baca tajuk tu, ibu yg xnk pakai pampers ke? kiki

Weh mula2 memang la terbabas sikit tp lama2 ok la. Harap ibu tabah.

aizamia3 said...

situasi yang lebih kurang sama dengan ai.. nampaknya weekend ni kena ajar semula..

Nadia Johari said...

dah besar dah princessni..

Lenny Boniface Jubilee said...

permulaan yang bagus... Semoga berjaya Princess

DRAMATIC UNIQ said...

hehehehehe... terlepas jugaaakkk..
sabar je lahhh... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...