Image and video hosting by TinyPic

11 June 2015

Set Robocar Poli Murah

Set Permainan Robocar Poli


Robocar Poli berasal dari Korea,
lepas tu menular ke Negara Negara lain termasuk Malaysia,
di Asrto Ceria, aku tak berapa nak tahu sangat tentang Robocar Poli
ni, sebab Princess tak tgk cerita ni, dia tgk Sofia The First and Hi-5 je,
tu pon dah pening kepala, kalau tengok pulak Robocar Poli ni,
pengsan lah makkkk~ hahaha.

haritu, Supplier aku WA pic Robocar Poli ni,
barang baek baru masuk kedai~ aku tak amik port pon,
tapi sesaja lah upload ke IG, rupanya ramai KOT yg suka!
dorg kata aku jual Robocar Poli murah gila!
dekat tempat lain Mahal! ada yg sampai RM90 1 set,
Toy R us jgn cakap lah kan, gugur janggut.hahaha.

Set Robocar Poli Murah

Robocar poli Malaysia

Robocar Poli Malaysia


ok lah, dipendekkan cerita, aku ada jual SET Robocar Poli ni,
tapi aku tak jual 1 1 tau, aku mmg jual set sekali 4,
ada Roy, Helly, Amber and Poli, hahahaha.gigih mak jem google,
omei lah si Amber tu, tapi anak mak jem tak suka,
so mak jem xleh lah beli.kang membazir.hehehe.

kalau korang nak, boleh WASAP Rara ok,
wasap saje, hehehe. boleh tanya harga sekali,
pastinya denga harga BORONG lah!
#BOLEHTRANSFORM #READYSTOCK
ROBOCAR POLI ( 1set 4 item )
Whatsapp RARA 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. 1set brape ringgit inc postage??

    ReplyDelete
  2. dpt kat anak akak hancur ni.. hahahaa

    ReplyDelete
  3. Akak memang cari mende niiii.....!!
    Okey...sila masuk order satu set utk akak ehh... ;)

    ReplyDelete
  4. anak2 saya pun minat sangat robocar poli nie..:)

    ReplyDelete
  5. Saya berminat..bapeinggit termasuk delivery?

    ReplyDelete
  6. nak beli lahhh .

    ReplyDelete
  7. Ni robocar poli ni berapa???

    ReplyDelete
  8. Area mana bos..sy dok melaka..ada wasap x

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com