11 June 2015

Set Robocar Poli Murah

Set Permainan Robocar Poli


Robocar Poli berasal dari Korea,
lepas tu menular ke Negara Negara lain termasuk Malaysia,
di Asrto Ceria, aku tak berapa nak tahu sangat tentang Robocar Poli
ni, sebab Princess tak tgk cerita ni, dia tgk Sofia The First and Hi-5 je,
tu pon dah pening kepala, kalau tengok pulak Robocar Poli ni,
pengsan lah makkkk~ hahaha.

haritu, Supplier aku WA pic Robocar Poli ni,
barang baek baru masuk kedai~ aku tak amik port pon,
tapi sesaja lah upload ke IG, rupanya ramai KOT yg suka!
dorg kata aku jual Robocar Poli murah gila!
dekat tempat lain Mahal! ada yg sampai RM90 1 set,
Toy R us jgn cakap lah kan, gugur janggut.hahaha.

Set Robocar Poli Murah

Robocar poli Malaysia

Robocar Poli Malaysia


ok lah, dipendekkan cerita, aku ada jual SET Robocar Poli ni,
tapi aku tak jual 1 1 tau, aku mmg jual set sekali 4,
ada Roy, Helly, Amber and Poli, hahahaha.gigih mak jem google,
omei lah si Amber tu, tapi anak mak jem tak suka,
so mak jem xleh lah beli.kang membazir.hehehe.

kalau korang nak, boleh WASAP Rara ok,
wasap saje, hehehe. boleh tanya harga sekali,
pastinya denga harga BORONG lah!
#BOLEHTRANSFORM #READYSTOCK
ROBOCAR POLI ( 1set 4 item )
Whatsapp RARA 






15 comments:

selipar hawa said...

1set brape ringgit inc postage??

mas saari said...

dpt kat anak akak hancur ni.. hahahaa

Ummul Azkee said...

comel la pulak mainan nih..

DRAMATIC UNIQ said...

Akak memang cari mende niiii.....!!
Okey...sila masuk order satu set utk akak ehh... ;)

cheezylady said...

rara, cod kat mana?

ealyza miasarah said...

Inc pos ya sis?

ealyza miasarah said...

Inc pos ya sis?

salmiah othman said...

anak2 saya pun minat sangat robocar poli nie..:)

MAZZANNE said...

Saya berminat..bapeinggit termasuk delivery?

carthey said...

Berapa satu set ni

mohammad ikqbal said...

nak beli lahhh .

Unknown said...

Mcm mne nk beli ni

Unknown said...

Mcm mne nk beli ni

Unknown said...

Mcm mne nk beli ni

nur dinie amni said...

Ni robocar poli ni berapa???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...