Image and video hosting by TinyPic

18 June 2015

Tonton KETUK-KETUK RAMADHAN Online

Ketuk Ketuk Ramadhan


aku rasa ramai yang tak tahu yang rancangan rancangan di RTM juga
boleh tengok ONLINE, bukan TV3 je ada TONTON ye,
tapi RTM pon ada MYKLIK, ramai yang tak tau,
RTM juga ada VOD ( video on demand ) andai kata terlepas apa
apa cerita ke, boleh tengok balik di MYKLIK

bulan bulan puasa ni, aku percaya, mesti ramai yang tak tahu nk buat apa
kat office kan? so kalau bosan bosan, korang boleh lah tengok
KETUK KETUK RAMADHAN, mesti ramai yang tengok kan!
hehehe.Bulan Ramadhan, Ketuk Ketuk Ramadhan lah yg paling popular,
Ketuk Ketuk Ramadhan, SETIAP HARI, 12.30pm

kalau bukan suri rumah, boleh tengok di :

http://myklik.rtm.gov.my/tv1

dan kalau tertinggal siri siri lepas,
boleh tengok VOD okay, no worries tau!
semua ada di RTM, korang jgn nk lekehkan RTM tau!
hehehe.


Rancangan RTM Live di Smart Phone

korang boleh install RTM MOBILE.
boleh tonton rancangan LIVE di smart phone
dan jugak boleh dengar Radio. hehehe. cumanya,
data internet kena lah banyak ye.hehehe.
kalau guna wifi lagi bagus.


Ketuk-Ketuk Ramadhan Online

Ketuk-Ketuk Ramadhan ( Episod 1 Syafiq Kyle )
Ketuk-Ketuk Ramadhan ( Episod 2 Dynas Moktar )



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. promote nampak..hahahahh...memang selalu terlepas ketuk2 ramadhan..

    ReplyDelete
  2. khaty suka ja tengok KKR nie dari siri mula lagi..tapi bila dah kerja agak terbatas..

    ReplyDelete
  3. Suka tengok cerita ni sebab gelagat artis dan kak sheila..haha

    ReplyDelete
  4. oo..ade jgk ekk..siyes xtau..selama ni tau tv3 je..

    ReplyDelete
  5. aida tgk kat utube :)
    memang suka tgk gelagat sis shila rusli.
    menarik perhatian sgt..
    i like..

    ReplyDelete
  6. Ooo dah ada ye? Akk terlepas la ni.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com