Image and video hosting by TinyPic

03 July 2015

16Ramadhan, berkumandang lagu Raya

Aku pernah cakap kat suami aku, harini 1ramadhan kan, sok sok dah nak raya, see, mmg betul, tak terasa langsung harini dah 16ramadhan, radio dah start pasang lagu raya dah pun, aku ni tak boleh sangat dengar lagu raya, nanti sedih kemahen! Hahaha. Lagi 1, persiapan Raya kami, alahaiii, tak siap siap lagi, kasut Princess, baju baju dia, tak siap cari lagi, Ya Allah, tak sempat sangat. Tak tau nak cari masa macam mana lagi, tapi mmg tak sempat.

Minggu ni kira dah habis dah, minggu depan lagi seminggu, then Selasa aku dah balik Ipoh.
Tapi serius lah, masa mmg tak menunggu kita kan, sejam tu skrg ni mcm 10 minit je.semoga urusan kita dipermudahkan lah ye. Bai, nak balik rumah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. tak suke dengar lagu raya awal-awal..

    rase macam kita tak hargai bulan ramadhan..

    ReplyDelete
  2. ceh..baju pwincess tak settle lg.. baju mak nye dah siap ke? hehe..camna pon dah jadi mak2 ni dok pikir baju anak dah siap ke , padahal baju sendiri pon x settle lg..tu laa tak sampai 2 minggu lg nak raya..serabut x siap apa pon lg.

    ReplyDelete
  3. lagu raya menggamit kenangan lalu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com