01 July 2015

Iklan Fantasia Nelofar Raya - bukan lambang wanita bertudung


Kelakar rasanya bila ada yang pandai pandai komen yang Iklan Raya Tudung NELOFAR ni bukan lah ciri ciri wanita bertudung, aku rasa terus nak gelak guling guling, aku bukak You Tube, bukak video Iklan tudung Nelofar ni, pada aku takde yang pelik, CUMA maybe gaya neelofar agak menggoda lah sikit, BUT dia lawa kot! tudung dia lawa weiii! hahaha.

habis tu, kalau bukan gini cara wanita bertudung, habis tu mcm mana pulak?
kena sopan sopan lah ye, maybe Neelofa xleh guna lagu ni, kena guna lagu nasyid,
baru lah muslimah sikit iklan ni.hahaha.adoiii. pandai korang ni buat lawak.

tapi betul lah kata kwn aku kat FB, lepas tgk iklan ni,
rasa membuak buak nk beli tudung Nelofar selai,
hahaha.mantiklah nak!

9 comments:

Diana Rashid said...

Akak pun teringin nak beli..tapi harga dia mak aih..mampu beli yang basic plain tu je Ra..Lagi pun yang tu tak de bunga2 ..senang pakai..tak de la meraung2 kalau mikhail tarik bunga2 tu..heheh

mOoN IzzaN said...

tudung ni cantik tpi x muka sy x sesuai nak pkai.. huhu..

Hana Soffelia said...

Tudung dia memang cantik ra, aku pun berkenaan tapi tulah harga masih bkn mampu ku miliki. ececece

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau dh smpai nak beli, tu mknanya iklan tu bjyaa..hihi..

t yui nk tgk.

skuterlady said...

haha... kontroversi, tapi tuan punya badan dapat tambah rezeki... makin ramai cari tudung jenama dia... yupp.. diakui, tudung dia cantik2...

beli rara.. jangan tak beli...hehe

CikNaa said...

hahaha sama la..ciknaa tengok takde perasaan apa pun kecuali 1 benda je..kalau la dapat barang sehelai 2 tudung tu..kikiki

Innanie Ariffin said...

Pendapat saya lah kan kak, iklan dia macam tak dapat sampai sangat apa yang dia nak tunjuk. Dia tak focus pada tudung dia pun... sekali tgk macam iklan perfume ada... tapi dia memang cantik.

Yes menggoda... bahaya! isu sensitif kan perempuan bertudung tapi menggoda!

DRAMATIC UNIQ said...

memang cantik kan..
orangnya pun cantik..
elok je terletak shawl tu kat muka..

:)


okey je iklan tu..
smart...!

Anonymous said...

mantik pon bolehhh.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...