Image and video hosting by TinyPic

13 July 2015

isu Lowyat - Kurang Kasih Sayang kah?

Semalam, Masa sblm kes lowyat tu berlaku,
aku berada di H&M depan Lot 10 tu, kami keluar dr sana jam 6pm,
kami sampai sana jam 5pm shopping kat H&M sejam,
then blah, masa tu aman lg, tak jem langsung KL smlm,
kecuali yg nak ke Kenanga dan Sogo lah,
kalau kesana mmg jem, kalau area Pavi semua tak jem,
tup tup lepas magrib, bukak FB, katanya ada gaduh kat Lowyatt,
teruk jugak kan, mmg teruk dan mmg boleh di katakan teruk lah,
aku rasa semua orang tahu kot. DAN, bila hal hal mcm ni berlaku,
mcm mcm lah ahli ahli jemaah menteri di FB akan buat ulasan tersendiri,
aku pun mcm nak jugak komen, tapi xtau nak komen apa,
ntah lah, susah nak cakap hal hal gini,
Hati Kental, Darah Panas, mcm mcm lagik lah.
tak tau lah nk ckp apa. sebenarnya banyak jugak jalan lain
untuk settle kan hal ni, tapi bila buat dgn cara gaduh mcm ni,
effect tu kepada semua org, SEMUA.
kita yg xde kena mengena ni pun, tetiba EMO jugak.
tak pasal pasal je.

2015, mencatat mcm mcm kenangan yg agak buruk di Malaysia,
sampai status terkini, ada yg suruh kita keluar daripada Malaysia,
apekahhh! semua org dah kurang kasih sayang, semua org
asek meminta perhatian. semua org stress, semua org dah tak boleh
nak menahan marah.haih ntah lah, susah nak diperkatakan.
ok lah, tak tau nk komen apa. bai.

#maaflah entry kurang berinfo pagi ni. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. hmmmm tunggu juga dlm berita smlm .... aku tak tgk pun ...ade ke tak de ke budak2 ni tukar cahnnel kartun bila berita tu ...hmmm

    ReplyDelete
  2. makin hari malaysia ni makin gila..

    ReplyDelete
  3. moga malaysia kekal aman.
    and masalah diatasi dgn profesional...
    in shaa Allah :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com