30 July 2015

KL sandwich delivery - Garsa Kitchen

Simple Party Pack


kdg kdg ada orang kata, ala buat sandwich jelah senang,
tapi adakah buat sandwich tu senang? hehehe. ok lah jawap sendiri,
bagi aku sandwich tu susah nk buat, sbb kena potong timun,
tomato, salad, potong tepi roti, lecekkan tuna, sardin, egg,
dan sebagainya.susah susah.lambat! hahahaha.

tapi zaman skrg ni, sume benda tak perlu susah susah dah,
sampai Sadwich pun org dah buat delivery, senang mudah!
konsep dia, order 2 jam sebelum, then nanti akan sampai lah
sadwich depan rumah korang! gittew! mudah kan!
rasa pun sedap, korang pun senang! haih mana lah tak gemuk,
semua benda nak yg senang je.hahaha.opppsss~

KL sandwich delivery - Garsa Kitchen

Garsa Kitchen - Sandwich delivery

Garsa Kitchen adalah bisnes bumiputera, asalnya surirumah,
mula nya menjual secara kecil kecilan, tetapi permintaan amat memberansangkan,
dan kini menjadi sebuah perniagaan tetap Puan Natasha kita ni.hehe.

semua sandwich dr Garsa Kitchen adalah homemade, dibuat sendiri,
dan jangan risau, semestinya HALAL. aku sempat rasa sandwich dr
Garsa Kitchen ni kelmarin, mmg sedap, boleh makan terus,
atau pun di simpan dulu dlm peti, then makan sejuk sejuk,
pon sedap!

if korg tetiba nak pergi picnic, nak melawat kwn kwn, tapi x tau nak order
apa, boleh je order Sandwich dr Garsa Kitchen ok! tapi 2 jam sebelum,
boleh delivery sekitar KL, just Whatsapps!

KL sandwich delivery - Garsa Kitchen

Pilihan Sandwich dari Garsa Kitchen

box sandwich yg aku pilih semalam adalah MIX FIESTA,
size M! hehehe. mix ni best, sbb boleh rasa semua, tapi if tak nak,
boleh pilih perisa apa yg korg nak, Sandwich datang dlm 2 size,
M dan L - 12 dan 24 pcs. Antara pilihan lain ialah :

BEEFTASTIC
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKSTER
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

TUNA TURNER
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

EGGSTACY
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

TUNA ON FIRE
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKEN IN A BIKINI
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

FIESTA (mixed sandwiches)
L RM45

KL sandwich delivery - Garsa Kitchen

KL sandwich delivery - Garsa Kitchen

Cara Order 

Just Whatsapps :

NAMA, HP, ALAMAT, MASA DELIVER, ORDER

011 3291 6119

atau, boleh visit dan follow IG Garsa Kitchen

selamat mencuba! nyummsss~

13 comments:

DYatie ABakar said...

Stress gua tengok sandwich ni! Siap la nanti gua balik smnjung gua lepaskan stress gua. Hahaha.

Izzati Suhaide said...

Wahh...macam sedap tp banyak sayur....hehe

Izzati Suhaide said...

Wahh...macam sedap tp banyak sayur....hehe

Diana Rashid said...

akak pun nak jual sandwich la..kat sini tak de lagi..heheh

Amanda Suria said...

wah..makin lama makin senang la...best macam ni....jom order...

Mama Kembar 3 said...

nampak sedappp sgt tu. tak sabar nak try jugak

Mirabeads azi said...

i is tergoda...nampak cam sedap jer

Shark Kay said...

lawo plak dia bubuh dalam kotak cmtue.
mmg selera ler nak makan.
delivery kuantan satu.

Ummul Azkee said...

nmpk sedap.............

Eka Tikah said...

wahh, sandwich pun ada delivery. menarik. hehe

mas saari said...

sedapnya.. semuanya fresh je!
tak sabar nak order sabtu ni..

HanNis SaNia said...

nampak sedap. tapi mahal nyeee ! huhu slu kalau pot luck kt opis saya bawak sandwich jgk. Hihi tp buat sendiri sebab beli mahal sgt.

Nadia Johari said...

mengancam derrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...