29 July 2015

Princess : " Monkey pakai tudung "

Situasi - ada iklan Caltex di tv, iklan yg ada Monkey banyak banyak tu, yg sorg lelaki ni lari dr dikejar monkey. Lepas tu mummy gelak gelak, mummy cakap,

" sape Monkey yg pakai baju kaler pink? "
Sambil tunjuk kat Princess, Princess pun gelak gelak lah. Tak paham apa apa kan, hahaha.

P/s Mummy dia mmg panggil anak anak buah dia monkey " just for fun lah "

Tapi yang paling kelakarnya, Princess balas balik,

" tuuuuuuuuuu Monkey pakai tudung " sambil tunjuk kt mummy bee dia. hahahahhaa kami punya bantai gelak gila gila, mummy bee nak kenakan dia, last last kena troll balik dgn anak buah, dia lah ketua Monkey.adoiii Princess princess!

Moral - apa yg kita lakukan, walau sekecil kecil perkara, anak anak akan ikut.

4 comments:

Mirabeads azi said...

ragam anak-anak macam-macam kan..hehe

Hamelia Hamid said...

makin banyak idea2 yang comel hehe

Julia Johari said...

rara betul tu rara...sekecil2 benda mereka nampak dan lihat...pastu akan lakonkan balik apa yg mereka tgk dari kita...kdg2 takut lah rara...tersalah ckp ke kan...incess semakin bijak...esok besar mesti ikut jejak ibu dia pandai mcm2

dalila said...

hahaha..pandai kenakan org blk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...