Image and video hosting by TinyPic

29 July 2015

Princess : " Monkey pakai tudung "

Situasi - ada iklan Caltex di tv, iklan yg ada Monkey banyak banyak tu, yg sorg lelaki ni lari dr dikejar monkey. Lepas tu mummy gelak gelak, mummy cakap,

" sape Monkey yg pakai baju kaler pink? "
Sambil tunjuk kat Princess, Princess pun gelak gelak lah. Tak paham apa apa kan, hahaha.

P/s Mummy dia mmg panggil anak anak buah dia monkey " just for fun lah "

Tapi yang paling kelakarnya, Princess balas balik,

" tuuuuuuuuuu Monkey pakai tudung " sambil tunjuk kt mummy bee dia. hahahahhaa kami punya bantai gelak gila gila, mummy bee nak kenakan dia, last last kena troll balik dgn anak buah, dia lah ketua Monkey.adoiii Princess princess!

Moral - apa yg kita lakukan, walau sekecil kecil perkara, anak anak akan ikut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. ragam anak-anak macam-macam kan..hehe

    ReplyDelete
  2. makin banyak idea2 yang comel hehe

    ReplyDelete
  3. rara betul tu rara...sekecil2 benda mereka nampak dan lihat...pastu akan lakonkan balik apa yg mereka tgk dari kita...kdg2 takut lah rara...tersalah ckp ke kan...incess semakin bijak...esok besar mesti ikut jejak ibu dia pandai mcm2

    ReplyDelete
  4. hahaha..pandai kenakan org blk..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com