31 July 2015

Princess Prelove Item

Baju second hand anak


Princess jenis budak yg cepat tinggi, dia tak membesar atau gemuk, tp meninggi, so baju baju dia or kasut dia, cepat sgt singkat atau kecik, aku kadang kadang baju dia, dia sempat pakai 2 3 kali je, lepas tu aku basuh dan simpan elok elok, baju dia cantik cantik. Hehe, bukan nak puji, tp mmg cantik lah jugak.hehe. semakin hari, semakin banyak baju Princess yg x boleh pakai, ada banyak dah aku bagi orang, mana mana kawan mak aku, yg ada anak anak kecil, yg susah susah sikit tu, mak aku bg kat dorg, aku simpan baju yg lawa lawa.

Tapi bila fikir fikir balik, sampai bila aku nak simpan. Sampai nak penuh almari, so laki aku pun ckp " jual lah eb " hmmm aku sebenarnya x sampai hati nak jual, tp setuju jugak lah, simpan pun buat apa, org kata " bagi adik dia lah nanti " hehehe adik? Alamak, mcm lmbt lg je, xpelah, adik nanti beli lain, adik punya nt baju pesen lain pulak.hehe.

Ni salah satu kasut nak jual.

Baju Prelove

setengah orang x suka baju prelove, aku lah org tu, hahahaha. Sbb aku jenis xsuka nak pakai org punya, ntah kenapa pelik perangai, kecuali kalau baju tu dr org org yg aku kenal, sedara mara, adik beradik, tp kalau beli baju dr org lain, beli bundle, aku x minat, bukan berlagak tau, tp mmg x boleh, hehe. Sbb aku takut, aku xtau org sebelum yg pakai tu sape, hahaha. Risau rasa hati ni. Mcm org tua kan aku.haha.

Tapi, baju princess yg aku nak jual ni, insyaAllah, aku akan basuh elok elok, sblm aku jual, dan aku jual mana yg elok je, yg x elok aku bagi je nanti, hehe.aku jual pun x mahal, insyaAllah, tak tau lah dpt sambutan ke tak, sbb x try lah, aku cuba lah eh.hehe

Jubah dari Dreemika
Dress H&M

Ni contoh baju yg aku nak jual, jubah Princess ni dari Dreemika, baju ni serius pakai 2kali je, masa mummy dia nikah sekali, then nak pakai lg skali, dah singkat gila, mmg elok sgt baju ni lg. Aku g cuci pakai dry clean. Ni salah satu baju yg nk dijual. Ada ke org nak.hehe. xpelah. Try jelah kan.apa apa nanti aku update kat Instagram jelah. Jangan lupa follow IG aku nanti eh. Aku jual muroh muroh jahhhh.hahaha.oklah.baai!

6 comments:

Sheila Adziz said...

sis... kasut n baju tu size brapa?

Nadia Johari said...

tu la kan nak jual sayang..nak simpan banyak pulak..hahaa..cantik-cantik baju princess..kasut die..fuhh

kak gojes said...

kasut tu comel la..pink..tp KG takde anak gegirl yg muat lg..gegirl KG dah nak masuk 8 tahun

Eka Tikah said...

alahai comelnya kasut anak akak, pink. hehe.

nadiah hanum said...

Ciknad pon tak suka simpan baju2 anak yg dah tak muat...rimas rasa penuh almari tu..selalunya ciknad sedekahkan jer pada yg memerlukan..
Anyway baju & kasut princess tu cantik2 lagi yer...berbaloi kot klu ada yg nak beli kan..;)

Akif Imtiyaz said...

Wah jual jual jual..Moga ada yg nak membeli nanti ..InsyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...