24 July 2015

Raya 2015, Kami masih bertiga

Selamat Hari Raya


Assalammualaikum, hai korg! hehehe, selamat hari raya, boleh lagi kan wish?
hehehe.baru harini berpeluang nak jenguk Blog kesayangan aku ni,
masih lg belum ada MOOD nak update blog, masih belum ada mood nk buat
apa apa.mood masih lagi RAYA! hahaha.

harini pun gigih lah up 1 entry. hehehe. biasalah, bila dah stop menulis,
nak mulakan balik tu.mmg sangat payah! betul x? tanya lah kwn kwn blogger lain.
eh ke aku sorg je gitu? hahaha. Actually aku dah kerja semalam,
tapi smlm masih lg swing swing, belek belek picture Raya lama,
compile, edit pulak picture raya tahun ni, nak pergi cuci,
aku suka compile gambar first raya kami setiap tahun,
aku suka tgk perubahan kami. ada buncit,
ada kurus, ada gemuk, ada gemuk, ada kurus. hahaha.
kelakar, paling best bila tgk Princess yg semakin membesar.
aku tak tau kenapa aku suka tgk gambar " tumbesaran " princess,
aku mcm tak percaya, dari tapak kaki sebesar ibu jari aku,
sehingga lah skrg, 20 syawal ni genap lah Princess 3 tahun.
Alhamdulillah.

Raya kami 2015, kami masih lagi bertiga, aku syukur, aku bangga,
ada ramai yg tanya, " anak sorg je ke? " " ni je ke anak? "
" bila nk tambah baby? " hah itu persoalan biasa.
hehehe. aku and suami aku relax je, kami selesa begini,
kami mmg merancang, betul betul merancang, sbb aku pun czer kan,
so mmg kena tunggu 3 tahun, dan aku pun mmg nak Princess besar sikit,
nak dia faham yang aku nak bg dia adik, tapi kan tapi kan,
dulu dia asek cakap dia tak nak adik tau,
tapi skrg ni, dia kata dia nak adik, bila tanya tanya,
dia ckp dia nak adik.hahahaha. sabar ye lah nak, nanti ibuu
dan papa bg adik tau.hehehe.

eh ok lah, lain pulak dah cerita nya ni,
nanti aku cite pasal raya pertama kami ok.
bai!


8 comments:

Hamelia Hamid said...

Selamat hari raya....

Chekgu Azrine said...

Sweet...salam aidilfitri sis.

Julia Johari said...

Rara, jom bagi adik kt diorang hehehhe

saye niza said...

susunan gambar mengurus tu hihi

Inani Hazwani said...

Selamat hari raya kak rara :)

muhammad nizam said...

semoga berjaya meng-kakak kan princess!! Gud luck!!

ieza ashaari said...

Amboi sangat nak adik kan. Huhu. Selamat hari raya ra.

Eka Tikah said...

selamat hari raya kak ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...