30 July 2015

Robocarpoli Murah

Robocar Poli Boleh Tranform


Alhamdulillah, Robocarpoli dan selamat sampai Malaysia,
esok 30/7/2015, akan mula masuk kedai, aku dh order 40 set,
semuanya dah bertuan, kalau korang nak, boleh whatsapps cepat cepat,
BOOK dan BAYAR, sbb aku nak ambil stock.

Robocar Poli ni boleh Transform,
lepas jadi robot,
tinggi dia lebih kurang 11cm, besar lah jugak,
didatangkan bersama sama kotak yang cantik.



Robocar Poli China High Quality

Robocarpoli yang aku jual ni dr China, tapi gred AAA,
bukan yg cikai ye, ada 2 jenis Robocarpoli tau, ada yg 1 tu,
customers ckp, pernah beli dgn org lain,
tapi mainan yg sampai tu, BURUK! sangat tak cantik,
dan lain sangat dgn yg aku jual.

ye, Robocarpoli dari aku, mmg lain, mmg cantik,
kemas buatannya, kalau tak mampu nk beli yg dr Toy R Us,
boleh beli kat aku, Wasap je ok!

Satisfied Customers

Antara Satisfies Customers dar 2 batch lepas,
ramai yg wasap picture, ckp anak anak dorg suka sgt! happy! hehe.
Robocarpoli ni serius mcm goreng pisang panas!
masuk ni dh 3rd batch dah aku jual, ntah lah bape puluh set pun x tau.
hahaha. sape nak selit lagi, mari mari!

Robocarpoli

Robocarpoli Murah

Robocarpoli Malaysia

Robocarpoli Malaysia
Robocarpoli dari kedai aku, mmg cantik. AAA.
Robocarpoli Murah

WHATSAPPS RARA




SERIOUS BUYER ONLY!
postage + RM10 SM

6 comments:

Inani Hazwani said...

Baru ni tengok anak buah main benda ni. heheh :D

muhammad nizam said...

aikkk baru beli menda alah ni jugak 2 bijik kat giant tadi... nak tahu harga tak?.. haha

Zizie Zack said...

comel je.. mcm transformer :D

Eka Tikah said...

wahh comelnye mainan tu. bagi kat anak buah mesti dia suke ni. hehe

kak gojes said...

wah..rarar..nanti KG nak order la...sekotak rm50 atau mcmana? ke sabah brapa postage ni?

kak gojes said...

wah..rarar..nanti KG nak order la...sekotak rm50 atau mcmana? ke sabah brapa postage ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...