Image and video hosting by TinyPic

01 July 2015

Tips Mengambil Hati Suami dengan Ambi Pur Moodtheraphy

Dapatkan Mood Untuk Bercinta Dengan MoodTherapy!


Jika sewaktu bercinta kita hari hari mahu berwangi wangian untuk berjumpa
dengan Sang Kekasih, mengapa tidak selepas sudah berumahtangga?
mengapa perlu melenyapkan rasa cinta dengan bau bau yang kurang menyenangkan?
bila dah berkahwin, semua menganggap, alaaa xpe, xpelahhh tak kisah,
tak kahwin tak payah wangi wangi, itu salah! dah kahwin lah kita kena
lebih wangi, lebih memikat hati suami.

Lelaki, Lumrah mereka suka yang cantik cantik, yang wangi wangi,
aku tidak lah syorkan supaya kita sembur minyak wangi 24/7 pada badan,
tapi kita ada alternatif lain untuk mewangikan diri sekali gus mewangikan rumah,
bilik atau ruang ruang lain, dan BONUSnya, kita akan hari hari boleh memikat
suami, dengan rasa cinta, rasa sayang melalui bau bauan yg wangi wangi itu.
Sangat terasa kehangatan Cinta itu datang. Suami aku bila masuk je bilik,
dia mesti cakap " eb, wanginya bau bilikkkkkk "

Cuba beza kan, pulang ke rumah - masuk rumah - bau hapak, bau ikan,
bau masakan, bau hancing pampers anak, DENGAN - masuk rumah atau bilik,
bau wangi, bau Love bouquet, bau Violet, bau Blossom,
Ampunnn, indahnya rasa, MOOD kita terus bertukar, dari stress berkerja,
Jem, terus kepada rasa relax, nak senyum, rasa happy. Mood nak masak,
nak mengemas rumah pun terus datang dengan sendiri. Tanpa dipaksa,
ini pengalaman aku sendiri, aku tak tipu tau! Rasa Cinta pun membuak buak.
#ehh
Ambi Pure Love Bouquet
Product yang paling terbaik pernah aku jumpa

Kenapa pentingnya WANGIAN?


26 Mei yang lalu, Koleksi MoodTherapy Ambi Pur dilancarkan di Sunway Pyramid dengan kehadiran rakan usaha sama kempen ini iaitu Harith Iskander dan isterinya Dr. Jezamine Lim.

Joon Wong percaya bahawa wangian sangat penting terutamanya apabila manusia sentiasa berada di dalam kitaran rutin harian yang membosankan.

“Menggunakan wangian di rumah adalah salah satu cara yang paling mudah dan cepat untuk menghangatkan asmara bersama pasangan,” kata Wong.

Wangian sangat berkuasa. Wangian yang berbeza diterima dengan berlainan oleh setiap individu dan boleh memberikan mereka mood yang tertentu atau mengimbas memori – terutamanya memori di awal permulaan hubungan,” jelasnya.

“MoodTherapy sangat membantu terutamanya jika anda mempunyai jadual yang ketat seperti kami. Dengan kerja dan anak-anak, sukar untuk kami mengekalkan kehangatan asmara – yang sangat penting sebenarnya. Setiap hubungan memerlukan usaha dan sangat senang bila ada penyelesaian yang mudah seperti ini,” kata Dr. Jezamine.

“Seronok sekali dapat menghidupkan semula saat-saat indah bersama isteri saya. Ia membantu anda mengingati mengapa dan bagaimana anda jatuh cinta dengan pasangan. Wangian adalah sesuatu yang tidak dapat dilihat atau dirasa; tetapi anda tahu ia ada,” kata Harith.

“Begitu juga dengan bau busuk, anda tidak sedar bagaimana ia menjejaskan anda. Namun selepas anda menghilangkannya dan menyembur sedikit wangian, seluruh mood anda boleh berubah. Di rumah, kita sudah terbiasa dengan bau-bau yang tidak menyenangkan dan ini boleh menjejaskan kita tanpa disedari,” tambahnya.

2. Harith Iskander and Dr. Jezamine Lim with the new Ambi Pur MoodTherapy collection



3 Jenis Moodtheraphy Ambi Pur

Love’s Bouquet mengingatkan anda kepada cahaya lilin dan haruman bunga yang mengasyikkan
Relax & Unwind mengundang anda ke dalam taman di mana anda boleh berehat sambil menikmati secawan teh herba
Splash of Revival pula membawa anda memasuki hutan hijau dan beristirehat di bawah teduhan pohon-pohon besar sambil menikmati tiupan angin

Satu Wangian untuk Satu Bilik


aku sendiri menggunakan Love Bouquet dari ambi pur, pada aku,
Mood dari Love Bouquet mmg sangat sangat best! bukan aku je suka,
Princess pun suka, dia jenis yang tak suka bau busuk, so dia sendiri yang
selalunya akan cari pewangi untuk sembur pada benda benda yg busuk.
hehehe.

seperti Febreze, aku suka semburkan pada baju, tudung tudung,
Tilam, dan Princess juga suka sembur pada patung patung dia.
mmg sangat wangi, suka sangat!

febreze

Ambi Pur moodtheraphy


Ambi Pur Air Effect pulak, aku suka sembur untuk bilik,
bila sembur, mmg hilang bau bau kurang enak,
seperti bau air liur basi ke, Kihkih, bau bau dari luar ke,
atau bau bau lain yang kurang menyenangkan,
mmg rasa Fresh sgt bilik.


dan Ambi Pur Set and Fresh pulak, aku just letakkan atas almari,
Ambi pur Set and Fresh ni boleh kekal sehingga 60 hari tau!
so selama 2 bulan, bilik akan wangiiiii je, JIMAT!
lepas 2 bulan baru beli lagi. nampak je kecik mcm tu,
tapi power! ini review IKLAS tau! mmg wangi sangat!
suami aku asyik puji je, bilik sangat wangi.




Harga Ambi Pur Moodtheraphy Collection


Febreze Fabric Freshener (RM11.90)
Ambi Pur Set & Refresh (RM18.50)
Ambi Pur Air Effects (RM19.90)
Ambi Pur Gel Fresh (RM9.90)


masih mampu milik, marilah berwangi wangi dan semarakkan
rasa cinta untuk suami dan isteri, semoga hubungan kekal
dan rasa cinta makin membuak buak dari hari ke hari.
Bau dan Mood mmg sangat berkait,
cubalah~

untuk lebih info : boleh Like FanPage Ambi Pur

Mengenai Procter & Gamble:
P&G berkhidmat untuk hampir lima bilion pengguna di seluruh dunia melalui jenama-jenamanya. Syarikat ini mempunyai salah satu portfolio terkuat bagi jenama-jenama yang dipercayai, berkualiti dan menerajui pasaran termasuklah Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® dan Whisper®. Komuniti P&G merangkumi operasi di kira-kira 70 buah negara di seluruh dunia. Sila layari http://www.pg.com untuk berita terkini dan maklumat lanjut mengenai P&G dan jenama-jenamanya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. Betul tu Rara..walaupun dah kawin kena wangi2 jugak..akak nak cuba juga wangian Ambi Pur nie..harga pun berpatutan..balik niaga letih2..mesti tenang je rasa bila masuk rumah bau wangi dan menyegarkan..

    ReplyDelete
  2. mcm dah terpengaruh jer..nak pergi cri nnti..

    ReplyDelete
  3. bestnya... nak beli satu untuk raya nanti.. confirm rumah wangi... ^_^

    ReplyDelete
  4. Suka bau ambi pur.. lembut2 je baunya... lagi2 lavender...

    ReplyDelete
  5. Tak sabar nak habiskan.. nak beli baru.hihi.. wangi rumah.

    ReplyDelete
  6. Dayah suka bau ambi pur..wangi sangat =)

    ReplyDelete
  7. Wah anak pon men spray spray.tp mmg wangi
    hehe

    ReplyDelete
  8. akk pun suka bilik bau wangi2..tido pun selesa ;)

    ReplyDelete
  9. macam best je weh...nak cuba lah nanti

    ReplyDelete
  10. baru-baru ni suami akak beli Ambi Pur Relax & Unwind punyer ...perrgh baunya wangi memang terpejam-pejam mata dibuatnya hehehehe :D

    ReplyDelete
  11. Wahhh ni pewangi baharu dari ambir Pur ker?

    nak belilah nanti :)

    ReplyDelete
  12. Wahhh sembur kat tudung pun ok eh? Nak try lah

    ReplyDelete
  13. Aku biasa guna yg color purple. Bau lavender. Nnt nak try la yg color merah tu kengkonon fefeeling nak bau romantika

    ReplyDelete
  14. ye..ye..wangi-wangi tu penting..
    memang boleh tukar mood kita.. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com